Problém so štartovaním
Problém so štartovaním
Mám Avensis T22 r. v. 1999 TD. V lete mám pokoj, ale ako sa začne ochladzovať mám problém. Ráno mi to chytí na prvý krát, ale keď prídem s autom do práce odstavím ho a stojí cca 2 hod. potom mám problém ho naštartovať. Auto je ešte teplé, štartér točí a na nejaký tretí krát mi to chytí. Štartér je po repase a neviem si rady. Prosím o pomoc 

Problém so štartovaním. Mám Avensis r. v. 1999 TD. Ráno mi to chytí na prvý krát, ale keď prídem s autom do práce odstavím ho a stojí cca 2 hod. potom mám problém ho naštartovať. Auto je ešte teplé, štartér točí a na nejaký tretí krát mi to chytí.
-
- Člen Týmu
Áno robilo to aj pred repasom, kvôli tomu som aj ten repas robil. Žhaviče sú v poriadku. Ďalej sme vyskušali odpojiť snímač teploty a stále to robí. Momentalne mi to nerobí lebo vonku je teplo cca. 10 stupňov. Ale akonáhle sa ochladí na mínus nastanú problémy.
Problém so štartovaním. Mám Avensis r. v. 1999 TD. Ráno mi to chytí na prvý krát, ale keď prídem s autom do práce odstavím ho a stojí cca 2 hod. potom mám problém ho naštartovať. Auto je ešte teplé, štartér točí a na nejaký tretí krát mi to chytí.