Problém so štartovaním

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
šuty
Člen Týmu

Problém so štartovaním

Příspěvek od šuty »

Mám Avensis T22 r. v. 1999 TD. V lete mám pokoj, ale ako sa začne ochladzovať mám problém. Ráno mi to chytí na prvý krát, ale keď prídem s autom do práce odstavím ho a stojí cca 2 hod. potom mám problém ho naštartovať. Auto je ešte teplé, štartér točí a na nejaký tretí krát mi to chytí. Štartér je po repase a neviem si rady. Prosím o pomoc :lol:
Problém so štartovaním. Mám Avensis r. v. 1999 TD. Ráno mi to chytí na prvý krát, ale keď prídem s autom do práce odstavím ho a stojí cca 2 hod. potom mám problém ho naštartovať. Auto je ešte teplé, štartér točí a na nejaký tretí krát mi to chytí.
jelinek4
Věčnej rejpal

Příspěvek od jelinek4 »

a takto to robilo aj pred repasom startra?
MartinOvsik
Člen Týmu

Příspěvek od MartinOvsik »

Zdravím,
mě to dělá uplně to samé. Když je to studené tak chytne na drc, ale jak je to zahřáté tak to chvílu točí. Zatim jsem to neřešil.
šuty
Člen Týmu

Příspěvek od šuty »

Áno robilo to aj pred repasom, kvôli tomu som aj ten repas robil. Žhaviče sú v poriadku. Ďalej sme vyskušali odpojiť snímač teploty a stále to robí. Momentalne mi to nerobí lebo vonku je teplo cca. 10 stupňov. Ale akonáhle sa ochladí na mínus nastanú problémy.
Problém so štartovaním. Mám Avensis r. v. 1999 TD. Ráno mi to chytí na prvý krát, ale keď prídem s autom do práce odstavím ho a stojí cca 2 hod. potom mám problém ho naštartovať. Auto je ešte teplé, štartér točí a na nejaký tretí krát mi to chytí.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“