Brzdové kotouče a destičky ferodo

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
havrda
Člen Týmu

Brzdové kotouče a destičky ferodo

Příspěvek od havrda »

Zdravím všechny příznivce a šťastné majitele vozů Toyota Avensis.Prosím podělte se o Vaše skušenosti s brzdovými kotouči a destičkami ferodo. Předem děkuji za všechny odpovědi.
TOYOTA Corolla combi 1.4VVT-i 2005 - ex
TOYOTA Avensis combi 2.0 D4D 2004
TOYOTA Auris Touring Sports 1,6 Valvematic
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

kdyby jsi trochu hledal tak by jsi o tom už něco našel. Ferodo patří mezi dobré značky stejně jako ATE
Toyota Carina E 2.0 GLI
havrda
Člen Týmu

Příspěvek od havrda »

Děkuji za odpověď, já jsem hledal, ale názory se hodně odlišují jednou ferodo ano jednou ne a ATE je přeci jen o dost dražší, tak bych rád opravdu jen zkušenosti.Ještě jednou dík.
TOYOTA Corolla combi 1.4VVT-i 2005 - ex
TOYOTA Avensis combi 2.0 D4D 2004
TOYOTA Auris Touring Sports 1,6 Valvematic
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja mam kotouce a zdaji se mi dobre , ale ja toho moc nenajezdim takze uvidim jak na tom budou za par 10tis. km , desky mam japonske kashiyami - ted zacali piskat ale na celde mi brzdi na "obyc" komponenty dobre , jsou ty desky dost tvrde aspon uvidime co ty kotouce vydrzi
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
jelinek4
Věčnej rejpal

Příspěvek od jelinek4 »

Ja som tiez vymienal platnicky dal som kashyiama a tiez zacali piskat asi po 1000 km teraz po asi 5000 km uz nepiskaju, len niekedy pri prvom zabrzdeni potom uz viac nie.
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

Brzdy jsou jediná věc na autě kde nikdy nešetřím. Vždycky najdeš zkušenosti pro a proti. Nikdy se všichni neshodnou na jedné značce. Je to jednoduché,ty nejlevnější nikdy nebudou nejlepší,ale ty nejdražší jsou zase předražene. takže si vezmeš střed a máš ferodo a ate
Toyota Carina E 2.0 GLI
aczasa
Věčnej rejpal

pískání brzd...

Příspěvek od aczasa »

Rozhodně jsem si nějak zvykl, že čím novější brzdové desky, tím mají velký otěr té organické hmoty při brždění a při brždění pískají. Dokonce mi to občas přijde jako super věc, protože chodec slyšící pískání a vidící valící se auto přidá do kroku na přechodu. :-))) Po vyčištění a odmaštění vydrží cca 500km nepískat, ale potom opět to samé, takže neřeším. :-) Jinak montuji Toyota a ATE.
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“