Nazdar,
fajn, že sem něco tak užitečného jako tohle fórum našel.
Mám dotaz ohledně zkušeností s antiokorzní ochranou u E11. U mé stříbrné sršeň začíná reznout přechod mezi sklem a plechem na 5. dveřích. Zatím je to jedno místečko ale vzledem k tomu, že se tam nelze rozumně dostat a pořádně to opravit (musel bych to okno odříznout a znovu nalepit), tak se bojím že to bude pokračovat. Na druhé straně je vidět, že všechny ostatní části auta, kromě výfuku, jsou vůči korozi takřka imuní. Jaké máte s korozí zkušenosti u téhle řady vy?
díky z ohlasy
Koroze na E11
Koroze na E11
Corolla Combi E11 1.6, 4A-FE, r.v. 97
Corolla 97
Mám tu samou a zatím (a to klepu na dřevo) žádná rez.Mám auto každý rok v zimě téměř 3 měsíce vkuse od soli a zatím drží,tak snad to vydrží.U Tebe to vypadá na vadu od výroby! Korodovat by to nemělo - ani rezivět 

Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE
tuning originál TTE
- OndraS
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, no muj mouchomedved je sice o chlup mladsi - 98, ale po korozi nikde ani stopa - az na vyfuk samozrejme - ale to je takjova ta povrchovka - tak to asi na jaro pretru vypalovaci.
ex - Corolla 1.6, 16V 4A-FE, 81kW, '98 alias mouchomedvěd, vděčně vzpomínám 
Corolla 1.3, 12V, 2E, '89 53kW compact alias placaťák
Starlet 1.3, 16V 4E-FE, r.v 98, 55kW, 5dv alias drobeček

Corolla 1.3, 12V, 2E, '89 53kW compact alias placaťák
Starlet 1.3, 16V 4E-FE, r.v 98, 55kW, 5dv alias drobeček
Tak výfuk už je vzadu nový (žádné prorezlé koleno, ale zadní tlumič). Přední vlnovec se trochu ozývá, ale to je spíš uvolněním, než korozí. Takže to zatím neřeším.
Taky si myslím, že je to problém jednoho kusu, jelikož jinak na autě není po korozi skoro ani památka (nepočítaje v to povrchovou korozi některých podvozkových dílů).
Taky si myslím, že je to problém jednoho kusu, jelikož jinak na autě není po korozi skoro ani památka (nepočítaje v to povrchovou korozi některých podvozkových dílů).
Corolla Combi E11 1.6, 4A-FE, r.v. 97