Do přímého kontaktu s ID auto jsem přišel dvakrát a byly to vždy maličkosti. Přístup příjemný, banality odstraněny. Ale ...............
Byl jsem na serv.prohlídce, dodal jsem si vlastní mot.olej (mimochodem já ho koupil za rohem servisu za polovinu ceny, kterou nabízí v ID), na což reagovali něco ve smyslu no nevím jak by se postupovalo při reklamaci (?) no a protože to vypadalo, že ze mě nebudou mít moc velký zisk, vyměnili mě kapalinu do ostžikovačů, aby bylo auto připravené na zimu, ale to už se mě nezeptali, co jsem tam měl, samozřejmě zimní a plnou, takž mě donutili zaplatit alespoň tu kapalinu. Jo a mimochodem, to co v Olomouci provedou časově za 0,75 jednotek, v id potřebují 2,1 jednotek, takže 100% ceny letí vzhůru. No co říci závěrem? Přece jenom zůstanu u Matějíčka v Olomouci, byť jezdím z Brna.
zdání klame
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A cos potreboval? Ja si tam pro dily byl uz nekolikrat a bez problemu, uz me tam znaji osobneJirka píše:Já jsem v tomto servisu dělal poptávku na ND.Odezva žádná.Docela mě to zklamoalo.
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)