nahr.dily nipparts

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
knedlo
Člen Týmu

nahr.dily nipparts

Příspěvek od knedlo »

koupeny od teto firmy brzdove desticky,obrovska tragedie :mad:po 5000km na nich mi zacaly pri dobrzdovani silene piskat jak trolejbusu MHD,nedopor.
2,2 D4D 130KW
knedlo
Smith
Řidič

Příspěvek od Smith »

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... highlight=

Tady před chvílí popisoval Idaho "kvalitu" dílů Nipparts... Škoda, že jsi se o tom musel přesvědčit sám. Kdybys trochu četl forum, tak bys možná koupil něco kvalitnějšího... Alespoň budeš vědět pro příště.
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
knedlo
Člen Týmu

Příspěvek od knedlo »

Smith píše:http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... highlight=

Tady před chvílí popisoval Idaho "kvalitu" dílů Nipparts... Škoda, že jsi se o tom musel přesvědčit sám. Kdybys trochu četl forum, tak bys možná koupil něco kvalitnějšího... Alespoň budeš vědět pro příště.
koupeno v dubnu to jsem o toyota klub nevěděl
knedlo
Smith
Řidič

Příspěvek od Smith »

Tak to je bohužel smůla. Až budeš kupovat nějaké jiné díly na auto, tak budeš vědět, čemu se vyhnout.
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

bohužel tady se musísm zastat Nipp ( resp Herth Buss ) zrovna brzdové díly jsou jediná vec co od nich funguje více než dobře.
Pískání od brzd bývá nejčasteji zpusobeno spatne očištenou dosedací plochoudesky v třmenu, doporučuji použít mědenou vazelínu ( nebo med sprej ) jsou i spreje speciálně na tyto dosedací plochy. Postupne jak se upoustí od používáíní azbestu z desek tak z nejakého duvodu stále časteji pískají - ten rpach z nich je trosku agresivnejší a je třeba více mazat ...

Pokud celý problém není kamínek v desce nebo roste výrobní zmetek ( musím se přiznat že za podslední dva roky používání ATE desek mám jedenpřípad který pořád hvízkám už to bylo x-krát rozebráno, vyčisteno, promazáno - týden to vydrží a po týdnu je to zpet - ( corolla verso 2005 ) proste hruza ale u nikoho dalšího se to nestalo..

JInak "osvětu o kvalitě" dílu nipparts delám nejen na tomto foru již nekolik let - stačí hledat - po té co mi praskl nový čep od nich a upadlo kolo na mém Hondím miláčkovi..
Odpovědět

Zpět na „Avensis“