Montaz noveho radia a repro do prednych dveri Yaris 2003 3-d

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Jurees
Člen Týmu

Montaz noveho radia a repro do prednych dveri Yaris 2003 3-d

Příspěvek od Jurees »

Dobry den,
potreboval by som radu ohladom montaze radia do yarisky. Kedze priatelka ma Yarisa a ja som jej chcel spravit radost, lebo nebola spokojna so zvukom a ani s kazetovym prehravacom. Kupil som jej autoradio na cd,mp3, tiez s USB portom a tym som si usil bic na seba, pretoze je to dost komplikovane to tam dostat. Uz som to mal cele rozobrate, co sa tyka pristupu k radiu...bola to trosku fuska, ale dalo sa. Narazil som na potrebnu redukciu na autoradio, na ktoru momentalne cakam, lebo som ju objednaval. Presiel so si takmer cele forum, ale nikde som nenasiel dostatocnu odpoved na to, co hladam (mozno som to prehliadol, tak sa vopred opravedlnujem). Ked som sa dostal k orig radiu, natrafil som na tri konektory. Predpokladam, ze jeden je iba na prepojenie s pocitacom na ukazovanie frekvencie radia na palubnom pc. A tie dva by mali ist do tej redukcie. To dufam pojde, ale viac ma trapi zapojenie repro do dveri. Mal som rozobrate dvere a tam som natrapil na volne konektory (jeden je biely, asi 8 kontaktov a ten druhy mal iba dva vodice, tam som mal pocit ze je to k reprakom), robil to uz niekto? Lebo, ked som cital forum..niekto pisal, ze je nutne tahat kable a na druhej strane zase tvrdili ze to nie je nutne, tak uz neviem. Rad by som predisiel tymito komplikaciami, ak vie niekto poradit. A tiez , ci je nutne kupovat redukcie na tie kable co su vo dverach. Vopred dakujem za akukolvek odpoved.
Jurees
Člen Týmu

Příspěvek od Jurees »

Kedze som sa nedockal odpovedi, skusil som to radio nahodit do auta. S montazou neboli takmer ziadne problemy, ale po zapojeni radia mi nejde zvuk a tiez nemozem chytit stanicu, ako keby antena nechytala signal. Ten treti konektor (ktory ma len dva kable), ktory som nemal kam dat do redukcie sa musi niekde zapojit, pretoze ked som vybral ten konektor z orig radia, tak tiez neslo. Vsimol som si, ze na redukcii je jeden kabel navyse a je to napajanie anteny, co v konektore v aute ten kabel chyba. Uz som si vsimol, ze tu tiez niekto na fore pisal, ze mu nesiel zvuk, ked zapojil radio. Ak tento problem uz niekto vyriesil, pls napiste, ako sa vam to podarilo rozbehat. Ostatne funkcie radia idu...aj po vlozeni cd, sa to tvarilo ze to prehrava, len ten zvuk nejde. Vopred dik za odpoved.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“