Celica 5G cabrio
Celica 5G cabrio
Zdravim ,
jen se chci zeptat jestli někdo máte tohle auto - chtěl bych nějaký postřehy o tomhle autě ! Naskytla se mě totiž možnost koupit tohle za slušný peníze !
Info co o tom mám je že tam je motor 3S-GE ( bylo tam ještě vyobrazeno F7 -> co to je ???? ) , rok výroby 1992 , dvoulitr , najeto 162 000 !
Jde mě o to že co mě zklamalo tak že je to předokolka a já jsem se zařekl že největší sranda je v zadokolce - ale chtěl bych něco jako dayli car !
Tak jen jestli někdo nevíte o tom na co kouknout pořádně , co tam odchází apod...... třeba jsem si všiml že zhadní okýnka se zasekávaj a když je vytahuju zpátky tak jim musim pomáhat rukou :/ ! Střecha má asi dvě díry , prasklej blinkr a nějakej bordel v pravym zadním světle !
Jen jestli mě někdo může něco říct o tom motoru a o tom cabriu jako celkově !
Předem díky za odpověď !
jen se chci zeptat jestli někdo máte tohle auto - chtěl bych nějaký postřehy o tomhle autě ! Naskytla se mě totiž možnost koupit tohle za slušný peníze !
Info co o tom mám je že tam je motor 3S-GE ( bylo tam ještě vyobrazeno F7 -> co to je ???? ) , rok výroby 1992 , dvoulitr , najeto 162 000 !
Jde mě o to že co mě zklamalo tak že je to předokolka a já jsem se zařekl že největší sranda je v zadokolce - ale chtěl bych něco jako dayli car !
Tak jen jestli někdo nevíte o tom na co kouknout pořádně , co tam odchází apod...... třeba jsem si všiml že zhadní okýnka se zasekávaj a když je vytahuju zpátky tak jim musim pomáhat rukou :/ ! Střecha má asi dvě díry , prasklej blinkr a nějakej bordel v pravym zadním světle !
Jen jestli mě někdo může něco říct o tom motoru a o tom cabriu jako celkově !
Předem díky za odpověď !
Naposledy upravil(a) OndraS13 dne pát 20.11.2009, 22:25, celkem upraveno 1 x.
Nissan 200SXS13 & 240SXS13 & SUZUKI GSX-R 750

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
5gen v kabriu v republice není žádná,ani ji toyota nevyráběla. Existují pouze doma dělané. Pokud vím tak na prodej tady na fóru jedna je,bílá a je to 4g.Znám ji,vidím ji každý den. Na pár kosmetických vad ve velmi dobrém stavu. Řekl bych investice po koupi cca 25000 a auto spokojeně slouží dalších 10let. Navíc máš skoro unikat,protože v evropě jich bude do 500 a v čr vím ještě o dvou.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ať hledám jak hledám tak od toyoty v 92 žádné kabrio nevyjelo. Našel jsem jen pár individuelních úpravcu,zejména usa. Zákulacena je až 5gen,to by odpovídalo. No motory 3sge patří mezi jedny z nejspolehlivějších motoru. Není problém i 600k km. Nějaké fotky nemáš?stenky píše:pre europu bola ST182 dvojlitr v kabriu nie?
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
teraz aby som to spravne pochopil.
5g convertible sa vyrabali iba do faceliftu 89-91 a v 92 sa uz kabria nerobili alebo to myslis tak ze toyota nikdy nevyrobila ST182 ako kabriolet pocas celej produkcie 89-93?
ja ked som si este hladal svoju na autoscoute tak kazdy druhy dvojliter tam bol kabriolet..... ale na rocniky som nepozeral az tak do hlbky to je fakt
edit:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lgzj2xfrw1fb
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lgviuwct43gi
a totok som vypatral
a este reklama z 93 http://www.youtube.com/watch?v=3b5VCRjC ... r_embedded
celkom debilne reklamy robili vtedy 
http://www.toyodiy.com/parts/g_E_199204 ... GFG_3.html
5g convertible sa vyrabali iba do faceliftu 89-91 a v 92 sa uz kabria nerobili alebo to myslis tak ze toyota nikdy nevyrobila ST182 ako kabriolet pocas celej produkcie 89-93?
ja ked som si este hladal svoju na autoscoute tak kazdy druhy dvojliter tam bol kabriolet..... ale na rocniky som nepozeral az tak do hlbky to je fakt
edit:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lgzj2xfrw1fb
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lgviuwct43gi
a totok som vypatral
Kód: Vybrat vše
December 1990 to celebrate 20 years of Celica production. The Celica Convertible was built by American Sunroof Corporation (ASC) in California. It was offered as GT in USA with 5S-FE engine, or as Type G in Japan, and 2.0 GT-i 16 Cabriolet in Europe with 3S-GE engine. The JDM Convertible also has 4WS. The European Celica Cabriolet retained the old style front bumper for 1992, and received the facelift in 1993.

http://www.toyodiy.com/parts/g_E_199204 ... GFG_3.html

- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Libor je nejaky zmateny, mam doma ofiko katalogy jestli se chces podivat v nabidce roky 92/93 urcite 
jinak k tomu autu , dily se na ji u nas jiste budou schanet tezko , ale tim myslim ty co nejsou stejne s liftbackem nebo coupe , ale tech neni moc - strecha a to co s ni souvisi zadni sedacky a ty stahovaci okenka , zbytek uz je stejny - zadek se da sehnat z coupe ( to zabordelene svetlo - neda se jednoduse rozebrat ) a zbytek je uz normal liftback ,
ty zadni okenka nevim jak jsou delana - studoval jsem je z prvni generace a myslim ze system bude podobny a muzou tam byt zniceny treba jen takove ty silonove vodici krouzky ale nevim, to chce rozebrat samozrejme
motor: jeden z tech nejlepsich co toyota delala , vydrzi opravdu hrube zachazeni a jedina vec ktera mu muze ublizit je moc nizko umisteny cidlo na hladinu oleje a nekdy byva pozde ( kdyz je majitel .... ) , spotreba oleje byva taky byva castym jevem - lze ale slusne opravit a ve vrakach se tu daji ted taky sehnat , spotreba okolo 10 litru pri rychlejsi jizde , pri normalni tak 8 preci jen s nim nikdo nejezdi 90
zatah hodne slusny , funkce promene delky sani - tahne opravdu do otacek , F7 to je jen nejaky jejich oznaceni ( pro tebe nepostatne ) , ten motor je jinak nesmrtelny jen musi mit dostatek oleje
vyhoda je treba u tohodle cabria ze ma sklapeci zadni sedacky ( v katalogu se chlubi ze se tam vejde surfovaci prkno ) , dale ze je stejny vetsinou dilu s normalnimi verzemi a dily se ( taky diky klubu ) vzdy sezenou ( i kdyz bych nedoporucoval "bourani" na zadni blatniky - kterejsou soucasti kastle a u cabria se budou trochu lisit a to by mohl byt problem)
jinak podvozek casem taky odchazi ale da se snadno a celkem za normalni penize vymenit - tlumice do 10tis. za vsechny , potom vetsinou silentbloky zadni napravy se musi vyrobit z polyurethanu ( nedaji se moc snadno koupit zvlast - jen v nemecku ) a zbytek je normalni spotrebni zbozi za normalni penize - brzdy , spojka , rozvody
pokud ma auto zdravou kastli - prahy a zadni kapsy za blatniky - ty nejvice trpi, motor neklepe , je v nem olej
, tak bych do toho sel , je to skvele auto

jinak k tomu autu , dily se na ji u nas jiste budou schanet tezko , ale tim myslim ty co nejsou stejne s liftbackem nebo coupe , ale tech neni moc - strecha a to co s ni souvisi zadni sedacky a ty stahovaci okenka , zbytek uz je stejny - zadek se da sehnat z coupe ( to zabordelene svetlo - neda se jednoduse rozebrat ) a zbytek je uz normal liftback ,
ty zadni okenka nevim jak jsou delana - studoval jsem je z prvni generace a myslim ze system bude podobny a muzou tam byt zniceny treba jen takove ty silonove vodici krouzky ale nevim, to chce rozebrat samozrejme
motor: jeden z tech nejlepsich co toyota delala , vydrzi opravdu hrube zachazeni a jedina vec ktera mu muze ublizit je moc nizko umisteny cidlo na hladinu oleje a nekdy byva pozde ( kdyz je majitel .... ) , spotreba oleje byva taky byva castym jevem - lze ale slusne opravit a ve vrakach se tu daji ted taky sehnat , spotreba okolo 10 litru pri rychlejsi jizde , pri normalni tak 8 preci jen s nim nikdo nejezdi 90

vyhoda je treba u tohodle cabria ze ma sklapeci zadni sedacky ( v katalogu se chlubi ze se tam vejde surfovaci prkno ) , dale ze je stejny vetsinou dilu s normalnimi verzemi a dily se ( taky diky klubu ) vzdy sezenou ( i kdyz bych nedoporucoval "bourani" na zadni blatniky - kterejsou soucasti kastle a u cabria se budou trochu lisit a to by mohl byt problem)
jinak podvozek casem taky odchazi ale da se snadno a celkem za normalni penize vymenit - tlumice do 10tis. za vsechny , potom vetsinou silentbloky zadni napravy se musi vyrobit z polyurethanu ( nedaji se moc snadno koupit zvlast - jen v nemecku ) a zbytek je normalni spotrebni zbozi za normalni penize - brzdy , spojka , rozvody
pokud ma auto zdravou kastli - prahy a zadni kapsy za blatniky - ty nejvice trpi, motor neklepe , je v nem olej

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Neni zac, cetl jsem na Drift-foru ze se zbavujes aut - to je sbirka S13 , AE86 bys mohl nabidnout i zde ( nekomu na derby )OndraS13 píše:Tak do toho asi pujdu ! Jelikož ale mám 7 aut tak musim nejdřív něco rozprodat ! Pokud bych náhodou nedal peníze dokupy tak vám to sem hodim a může to koupit někdo jinej - ale myslim si že nějak ty peníze seženu !
TO Pavo.B. : Děkuju za informace

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)