lozisko ulozenia tlmica predna narpava T18 5gen

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
ALFkeeper
Řidič

lozisko ulozenia tlmica predna narpava T18 5gen

Příspěvek od ALFkeeper »

mate niekto skusenosti s vymenou loziska ulozenia tlmica na prednej naprave??
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jop tohle se mi stalo asi před rokem? dvěma? ani nevim.... křupe to solidně když se točí volantem.... louskání buráků :lol: no já to vyřešil fofrem a za pár stovek... zajel sem na vrakoviště, tam mi vyndali celej tlumič i s uložením a pružinou... kyb. vymontovali jsme starej komplet, prohodili... a paráááda- pružiny padly přesně a tlumič tlumí libově... navíc mam náhradní původní tlumič a původní pružinu 8) Nepochopil jsem ale jak je možný že najednou z ničeho nic vylítaly ty ložiska... když tlumič tlumil dobře- prostě nevim
Naposledy upravil(a) micron dne pon 16.11.2009, 22:42, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

jo mne nastastie nechrupe...ani nic podobne ..ale pocas jazdy ked v rychlom okamihu tlmic padne na doraz smerom dolu tak to dost buchne ...a skusal som to ked som mal koleso dole stym kymasat a vyzera to bud na tlmic alebo to ulozenie a vobec netusi co uvidim ked to rozobererm..len viem ako som dal tu misku zhora dole ze je tam lozisko a aj tam moze byt zrada ...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

no mně to nebouchalo... vůbec... najednou z ničeho nic ty kuličky jaksi vylítaly... zvuk děsivej, ale vyřešeno za pár hodin. podle mě máš spíš k.o. tlumič... ale nevim nejsem expert.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ALFkeeper píše:jo mne nastastie nechrupe...ani nic podobne ..ale pocas jazdy ked v rychlom okamihu tlmic padne na doraz smerom dolu tak to dost buchne ...a skusal som to ked som mal koleso dole stym kymasat a vyzera to bud na tlmic alebo to ulozenie a vobec netusi co uvidim ked to rozobererm..len viem ako som dal tu misku zhora dole ze je tam lozisko a aj tam moze byt zrada ...
ono se to ma menit cele ( cena je pres 2000,- za kus ) , nebo jsi chtel jen vylisovat to lozisko ven ? skoda navic tu mam novy jen zadni , predni mam pouzity ale zaboha nemuzu povolit tu matku co to drzi :? to byva obcas taky problem , jinak vymena je jednoducha

jinak me bouchani delaly zadni tlumice kdyz jsme pri vymene tam zapomeli dat takove kovove krouzky jako podlozky a matka to nedotahla uplne a byla tam asi 1 mm vule
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Celica“