E 12 Corolla combi benzínová nádrž

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
harfy
Člen Týmu

E 12 Corolla combi benzínová nádrž

Příspěvek od harfy »

Prosím o pomoc, zjistil jsem že mi teče nádrž. Nechá se nějak zalepit(je plechová) nebo zavařit, popř. mi poraďte kde sehnat jinou. :( . Díky moc.
andy.gee
Řidič

nadrz

Příspěvek od andy.gee »

ja mam podobny problem na svojej E10, ked mam viac ako polovicu nadrze tak mi par kvapiek pod auto nakvapka ..

neviem ci by sa to nedalo vyriesit tekutym kovom, zvarat urcite nie nakolko uz len vypary by mohli sposobit vybuch, jedine, ze sa to vyprazdni nejako uplne ..

u nas su nadrze drahe tak zvazujem, ci nekupim nejaku z polska ..

skus sa este ozvat uzivatelovi Idaho, on ti mozno nieco zozenie, pripadne poradi kam sa obratit :wink:
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

musím se zeptat-protože jsu Věčnej rejpal. :P :lol:

Neteče vám to spíš někde ve spoju nebo vypoušťákem? Není možný aby to na tak mladých autech prohnilo
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Jednu nádrž na E10 sem už prodal, že jo :D ... Je to hodně o údržbě, když na auto lidi kašlou a spolíhají se na "pozink", v zimě ho neumyjou.. tak to pak takhle dopadá.
Holomek!
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Rampa89 píše:Jednu nádrž na E10 sem už prodal, že jo :D
A slouží výborně :) Fakt nechápu, co s tím kdo kdy dělal, ta co se vyndala byla v dost hrůzostrašným stavu, hlavně v podstatě odpadlo odvzdušnění.

andy.gee - mrkni se jestli to neteče v místě napojení nádrže a hrdla, je to tam spojený hadicí a stahovací páskou. Po tom, co mi vyměnili nádrž mi to kapalo taky, takže jsem koukal kde je chyba a zjistil jsem, že to prokapávalo kvůli špatně utažené pásce. Po dotažení to bylo OK.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
andy.gee
Řidič

nadrz

Příspěvek od andy.gee »

Beaver píše:
Rampa89 píše:Jednu nádrž na E10 sem už prodal, že jo :D
A slouží výborně :) Fakt nechápu, co s tím kdo kdy dělal, ta co se vyndala byla v dost hrůzostrašným stavu, hlavně v podstatě odpadlo odvzdušnění.

andy.gee - mrkni se jestli to neteče v místě napojení nádrže a hrdla, je to tam spojený hadicí a stahovací páskou. Po tom, co mi vyměnili nádrž mi to kapalo taky, takže jsem koukal kde je chyba a zjistil jsem, že to prokapávalo kvůli špatně utažené pásce. Po dotažení to bylo OK.
diky za rady, pozriem sa na to niekedy ked budem mat auto na zdvihaku ..

snad este pomozeme aj harfy-mu :wink:
harfy
Člen Týmu

Příspěvek od harfy »

Bohužel to neteče kolem žádného spoje hadic a vypouštáku, ale v těle nádrže je prorezlá dírka(snad jen jedna). Ptal jsem se v Toyotě a stojí nová 13000,- což je dost.
Vyndám jí a uvidím. :?
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Pokud je tam jen jedna dírka, tak jsou firmy co umí nádrž zaletovat. Určitě bych to nezkoušel podomácku "něčím" lepit, jednak palivo rozežírá ledacos a jednak ty nárazy paliva na to místo by to mohly zase vyrazit. Blbý je, že podobně jsem nechal opravit nádrž u Mazdy 626 a opravili několik dírek, načež se začaly prorážet nový a teklo to vesele dál.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
harfy
Člen Týmu

Příspěvek od harfy »

Tak jsem zavolal na to vrakoviště co je u Příbrami a skoro novou za 2000,-, ochotný pán, pokud potřebujete něco na Toyotu tak určitě zkuste. :D
Odpovědět

Zpět na „Corolla“