Spotreba VVTL-i a VVT-i

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Spotreba VVTL-i a VVT-i

Příspěvek od Vazli »

zdarec planuji koupit celdu 7g a tak me zajima kolik zere VVTL-i protoze ta me laka vic a kolik zere VVT-i diky
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

sorry za OT, ale me prijde uz samotny prispevek jako OT :-D Jenom jedna otazka proc si chces koupit celicu ? resp. predpokladam ze si chces koupit sportovni zabavne auto a ne nakupni tasku do mesta takze spotreba se neresi :wink:
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Pavel Liška
Věčnej rejpal

spotřeba VVTL-i VVT-i

Příspěvek od Pavel Liška »

Nevím kolik bere VVT-i.Spotřeba u mé VVTL-i je 7.5 l "je to průměr po ujetí 50 000".Vliv na spotřebu má všechno od olejů mot. i převod. pneu,benzinu,kitů saní,výfuku a převším stylu jízdy.Jezdím ke stejné benzince a beru vždy po okraj,několikrát jsem zkoušel "eko jízdu" a nejlépší výsledek je 6.2,motor jsem točil max. do 4000,ale nepřekračoval povolené rychlostní limity a zároveň nebyl brzdou rpovozu.Tato jízda je,ale pro silné povahy,není to můj šálek kávy.
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Moje VVTI je na tom asi stejne. Kdyz zkousim jet ekonomicky po dalnici tech 130 km/h na 3500rpm tak se spotreba dostane mirne pod 7l na 100. Ale jak pise Pavel vyse, udrzet se v pravym pruhu vyzaduje silnou vuli a odhodlani.
Kdyz zacnu motor vytacet tak benzin mizi celkem rychle, ale jak presne nevim, jeste jsem se neodvazil to merit. :D
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Ty jo,já teda nevím čím to je,ale já s vvt-i jezdím při normální jízdě a to nejsem brzda tak pod 6 litrů.A co jsem se ptal dost lidí co má vvt-i tak ti se tam nikdy nedostali,tak já ti nevím čím to je. 8)
Obrázek
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

spotrebu neres, pokud chces takove auto. ja to radsi nepocitam protoze by me je*blo :D kup si celdu a uzivej si ji :wink:
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

TomasGT20 píše:spotrebu neres, pokud chces takove auto. ja to radsi nepocitam protoze by me je*blo :D kup si celdu a uzivej si ji :wink:
Jj,moje slova.Někdy jak ji dám,tak se taky divím kde ten benál mizne,ale pokud po lehku tak je vvt-i úplně super na spotřebu.Nejlevnější auto na spotřebu co jsem měl a že jsem už něco měl. 8)
Obrázek
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Amadeus píše:Ty jo,já teda nevím čím to je,ale já s vvt-i jezdím při normální jízdě a to nejsem brzda tak pod 6 litrů.A co jsem se ptal dost lidí co má vvt-i tak ti se tam nikdy nedostali,tak já ti nevím čím to je. 8)
Naposledních najetejch 17km (dle tach) se Supřinou, zmizlo 5L (mam tam průhlednej kanďák) :wacko: včetně zahřátí (5M motor)... Ale jednoznačně to za to stojí...
Tím chci říct, jsou auta u kterejch nemá smysl řešit spotřebu, pokud nebudeš jezdit závody, nebo dálky...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Máte pravdu že u těchhle aut není dobrý se spotřebou zatěžovat, jde o pocit z jízdy a ten za to fakt stojí, ale rozumim tomu že to někomu nedá, přece jenom jako student si taky peníze netisknu :)
Dělám to tak, že si před jízdou řeknu o co mi jde, jestli jedu pracovně nebo za zábavou a podle toho se pak snažim chovat. Třeba tenhle čtvrtek sem se vracel z Prahy do Liberce a protože bylo pěkně najel sem přes 200 kiláků, viděl Bezděz, Mácháč a na závěr si dal Ještěd-rally :lol:
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Odpovědět

Zpět na „Celica“