vykáš jí někdy?

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

vykáš jí někdy?

Příspěvek od micron »

už a nebo jí tykáš? :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) micron dne sob 14.11.2009, 05:18, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

já už po 8 letech musim se přiznat k defektu... jdu takhle v noci- k ránu kolem celicky, zmaštěn... a řikám jí " jak se Vám vede zlatíčko? doufám že je vše v pořádku?" sice neodpoví, ale řeknu: tak to sem rád že je vše v pořádku vaše výsosti--- a spinkat :lol: sem normální? nebo se mam jít léčit k doktoru chocholouškovi? když prostě její výsost celinda vypadá jako by hlídala a byla živá, i když spinká :lol: :lol: :lol: hovno já bych chtěl vidět prototypy celicy 5g, který sem nikde nikdy neviděl... chci vidět to, co ten jepončík hodil na papír.... ale mam pocit, že se to asi nikdy nedozvim.... ale to musel bejt mazec.... koncept 5G kurrrrrva bych chtěl vidět... chci vidět ale i toho týpka co to vymyslel!!!!! nikde neni???? hovnooooo chci ho vidět!!!!! a co ty?
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

micron - hlavně že je dobře :lol: Já mejm děvčátkum tykam :wink:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

no já jí tykám když třeba zlobí.... tak to jí řeknu ty kurvo jedna xxxjebaná :lol: ale když je hodná tak jí řeknu když du kolem: " jak se Vám vede? dobře? jste trošku vlhká, ale to uschne.... :lol: :lol: prostě někdy je to taková mladá kurvička a někdy zase dáma s velkým D.... :twisted:

PS:::: včera jsem zjistil, že neni možný uploadovat obrázky do osobní galerie... na tomhle foru.... nějakej ERROR a to neni neni neni vůůůůbec dobrý.... mohlo by se stát že zmizej veškerý data tady... taky a to už by bylo total v prdeli.... tak ať se na ten průser někdo podivá dík...
ObrázekObrázekObrázek
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Obrázek
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

:thumbsup:
Celica 2.0 Gti 115kw
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Microne, jakej materiál bereš? Neříkej, že to je jenom hulení :)

Jinak já jí tykám :wink:
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Teda Microne, tys ji zase měl,co :lol: Ale je fakt, že bez tebe bysme se tu ani nepobavili.
Já jí vždycky tykám, je to moje miminko, tak mu nebudu přece tykat. Vždycky když k ní přijdu, tak jí říkám "Ahoj mimi, tak pojedem" a tak. Když jdu na zkoušku, tak jí říkám když odcházím z parkoviště: "Tak pa mimi, drž mi kolečka." :D a když jí dávám doma do zavinovačky, tak jí popřeju dobrou noc. Ošklivý slova jí neříkám, akorát někdy třeba "ty mrcho líná" ale pak si uvědomím, že to ode mně nebylo hezký. Zas když stihneme hezky předjet víc aut a stihneme to třeba jen tak tak, tak jí pochválím jaká je hodná a pohladím ji :)
Tak nejsi blázen sám... P.S. takovou na půl diplomku dělám u doktora Chocholouše tak jsem asi jasná :lol:
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Já tak nad tím přemýšlím a snad nikdy ode mě nic ošklivýho neslyšela... když z ní ukápne olej nebo něco zahrká nebo zaklepe, tak jí jen chlácholím, že už na to má věk :lol:
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ja sa s mojou moc nebavim lebo naposledy ked som ju pohladkal tak sa na mna frajerka urazila :D
Obrázek
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

to je zase tema :lol: no ale kdyz uz jsme u toho, ja nejedu v nicem a presto si s autem vykladam, napr. kdyz si nekdo mysli ze si takovou starou rachotinu da, a dostane od nas na prdel tak jen reknu, to sme jim to dali co dedku :D ale jinak sem tam pohlazeni po kapote, zrcatku, atd. neberu to jako jen auto...
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Javor
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Já už sem si s tou svoji kráskou potykal, a povídali jsme si u jejího umývání povídal jsem jí, že ji teď ti hezky umyju čumáček a za levým blatníčkem za pravým blatníčkem. Trošku jsme se bál až ji budu umývat zadeček, ale evidentně se jí to líbilo špulila ho hezky :)
Celica 2.0GTi 5g zvaná vCelka
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

tych koceptov vyrobila TOyota vela,, tuto su nejake,, len ani jeden nieje na 5-gen CEliky,, ale treba viacej hladat:

http://members.iinet.net.au/~stepho/concept.htm
miguellito
Navigátor

Příspěvek od miguellito »

:twisted: :D :P sakra jake dobre tema...
to stenky : jj ta ziarlivost a hlavne vysvetluj okoloiducim zenskym ,ze neotacajte sa po mojej zltej ked vedla mna niekto sedi........ ach jaj,

inak ja som jej asi ani raz nenadal..a tykame si ,teda ked som minule obiehal a ten magor zacal zrychlovat tiez a oproti isiel kamion ,tak som reagoval asi ze "to das dievca ...pooood poooood ........uf to bylo o chlup :twisted:

inak Micron... mohol by som to co beres dovazat na slovensko ako vyhradny dovozca ? :twisted:

ps to Lenka: neveim preco jej vravis dedku, ved su to len dvacitky :D teda moja mala teraz v novembri 20 rokov iba ,sak su v najlepsich rokoch-sak je to lepsie ako ked ostatni jazdia na tych "batolatach" co nic riadne nezazili,vykat jej budem az za 700 tis km,ked mi bude parkovat pred domovom dochodcov :-D
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

ja ji teda tykam, prijde mi to vic osobnejsi, take pri tykani vznika jina vazba jak pri vykani. Navzajem pro sebe delame vic, nez kdyby jsme si vykaly :) Obcas ji pekne protahnu, protoze to se u holek musi :lol:
Nenadavam ji,obcas pohladim a kdyz jsem s ni jel do chorvatska ve 4ech lidech, tak jsem ji rekl pred cestou ze nesmi sklamat a ze ji verim, no a nesklamala ani trochu, je to sikulka :wink: :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Odpovědět

Zpět na „Celica“