zdravím všechny,
poradí mi někdo kde najdu motorek na ostřikovač čelního skla? resp. kdo má nějakou zkušenost s nefunkč. ostřikovačem ať dá vědět. (toy avensis 1998)
díky
Motorek ostřikovače čelní skla
Motorek ostřikovače čelní skla
Toyota Avensis sedan 2.0 16V / 128 HP r.v.: 1998
Neviem ako na tvojom modely ale na mojom T25 su motorceky na spodu nadrzky kde sa dolieva voda do ostrekovacou. Videl som ich vtedy ked bol dole naraznik, ale myslim ze sa k nim da dostat aj od spodu ked das dole kryci plast.
Nefunkcny motorcek som mal na mondeu. Ked som ho rozobral bol cely zhrdzaveny a miestami uplne prehrdzaveny. Uplne som ho rozobral vyumyval v nafte vsetko riadne vyutieral trosku premazal a zlozil. Vydrzal asi pol roka. Potom som tam dal z mitshubishi.
Ty s nim co mas?
Nefunkcny motorcek som mal na mondeu. Ked som ho rozobral bol cely zhrdzaveny a miestami uplne prehrdzaveny. Uplne som ho rozobral vyumyval v nafte vsetko riadne vyutieral trosku premazal a zlozil. Vydrzal asi pol roka. Potom som tam dal z mitshubishi.
Ty s nim co mas?
to ještě nevím. je zcela bez funkce. možná že na něho nejde napětí. proto jsem chtěl vědět kde ho najdu.jelinek4 píše:Neviem ako na tvojom modely ale na mojom T25 su motorceky na spodu nadrzky kde sa dolieva voda do ostrekovacou. Videl som ich vtedy ked bol dole naraznik, ale myslim ze sa k nim da dostat aj od spodu ked das dole kryci plast.
Ty s nim co mas?
je v kabině za výklopným šuplíčkem - 19. wiper 20A. poloha je druhá doleva z pravého horního rohu.TommyMe píše:Dobrý den,
kde najdu pojistku ostřikovače? také mi přestal fungovat. Je u motoru nebo v kabině za tím šuplíčkem? díky za radu
http://uloz.to/3055423/wipers.pdf