Počítadlo dojezdu.

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Thomas
Navigátor

Počítadlo dojezdu.

Příspěvek od Thomas »

Ahoj!
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo má problémy s počítadlem dojezdu.Už se mi to stalo po druhé.Dotankoval jsem do plna, a počítadlo dojezdu se nepřepsalo.Pokračuje dále v odpočítavání kilometrů.Mám plnou a ukazuje mi dojezd 47 km.Zkoušel jsem přidržet tlačítko jako při resetování průměrné rychlosti a spotřeby.Píplo to a na displ. se mi objevil nápis " Reset NG".Ale počítadlo dále tvrdohlavě ukazuje nesmysly. :? Nevíte někdo, co jsem to vlastně zresetoval (Reset NG)?
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Canabik »

aj mne sa to raz stalo...nechal som zapnute radio a kluciky v zapalovani a natankoval som....no a potom tam stale bol dojazd 0 ...az do dalsieho tankovania...potom to bolo uz ok...PEACE!
Yaris TS 2003
www.yaris-club.com
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

reset NG je podle mně, že se se reset nepovedl, asi ho z nějakého důvodu počítač zamítl, tzn. že jsi nesplnil nějakou podmínku pro úspěšný reset. Jinak nevím
terrence
Člen Týmu

Re: Počítadlo dojezdu.

Příspěvek od terrence »

Thomas píše:Ahoj!
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo má problémy s počítadlem dojezdu.Už se mi to stalo po druhé.Dotankoval jsem do plna, a počítadlo dojezdu se nepřepsalo.Pokračuje dále v odpočítavání kilometrů.Mám plnou a ukazuje mi dojezd 47 km.Zkoušel jsem přidržet tlačítko jako při resetování průměrné rychlosti a spotřeby.Píplo to a na displ. se mi objevil nápis " Reset NG".Ale počítadlo dále tvrdohlavě ukazuje nesmysly. :? Nevíte někdo, co jsem to vlastně zresetoval (Reset NG)?
ano aj mne sa to stava, povedal by som, ze pravidelne :?
Yaris WRC
Řidič

Re: Počítadlo dojezdu.

Příspěvek od Yaris WRC »

ja mam yaris r.v. 2003 a neviem ozaj ze kde tam dojazd ukazuje toto ked si prepnem na km/l to podla mna dojazd nie je lebo to sa meni hore dole jak chce no neviem....nezda sa mi to :?:
Odpovědět

Zpět na „Yaris“