Uhlíkový filtr za příplatek 1008, koberečky gumové (4ks) stojí stejně...
Jezdí se dobře, spotřeba pod 6l/100 km.
Musím nastudovat manuál.
Je zajímavé, že místo plastových podběhů (u Fabie jsem je dokupoval) mají plastové vložky které kryjí jen cca třetinu podběhu, a to obvod vnější strany. Plech nad kolem a směrem k motoru není kryt ničím. Odpověď nic moc, co má také chudák zástupce říkat...
Popelník vyhodím, nemá cenu kupovat filtr a potom kouřit... Pošlu dotaz, proč to nemají v příplatcích a nedávají gumové koberce, které využije každý.
Neobjevil jsem zatím grif na zandavání SPZ. Boky jsem zasunul, spodek také ale vršek se vzpírá.
První zkušenosti s Yaris 5HBT 2009
Re: První zkušenosti s Yaris 5HBT 2009
S tou SPZ -to je problém-ak ti to neide...U mňa nie je žiadny problém.Zaklapnem jazýčky z vrchu a zo spodu a drží...Záleží na štáte,aké SPZ a k tomu podložky vyrába 

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Na SPZ stačí obyčejná špachtle...
Mám auto cca 14 dní, ale žádný z uvedených problémů na
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 7e578a07d2
se nevyskytuje. Jen jeden řidič podotkl, že sice vše pěkné, spotřeba 5,1, ale že že se mu zdá, že je moc blízko ke středu a chtěl by sedačku posunout trochu doleva... Musím firmě vytknout, že nejsou sedačky posouvací do stran.
Cením si, že dveřmi nemusím bouchat, stačí je jen lehce doklepnout.
V návodu se píše o dvou displejích stavu km a o dvou čudlících na jejich ovládání. Čudlíky jsou oba, s pravým displayem nejsou problémy, ale levý ukazatel nikde. Budu si s tím muset pohrát jen zkusmo...
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 7e578a07d2
se nevyskytuje. Jen jeden řidič podotkl, že sice vše pěkné, spotřeba 5,1, ale že že se mu zdá, že je moc blízko ke středu a chtěl by sedačku posunout trochu doleva... Musím firmě vytknout, že nejsou sedačky posouvací do stran.

Cením si, že dveřmi nemusím bouchat, stačí je jen lehce doklepnout.
V návodu se píše o dvou displejích stavu km a o dvou čudlících na jejich ovládání. Čudlíky jsou oba, s pravým displayem nejsou problémy, ale levý ukazatel nikde. Budu si s tím muset pohrát jen zkusmo...
Re: Na SPZ stačí obyčejná špachtle...
podle toyoty je sedadlo dál od dveří kvuli bezpečnosti při bočním nárazuPavel P. píše: že je moc blízko ke středu a chtěl by sedačku posunout trochu doleva... Musím firmě vytknout, že nejsou sedačky posouvací do stran