Zvažujem kúpu E12 2004 1.4 D4-D s prevodovkou MMT. Privítam akýkoľvek názor alebo tip na toto auto najmä s daným motorom a prevodovkou napr. aj:
- rozvodová reťaz/remeň?
- spoľahlivé vstrekovače? Aká je ich reálne životnosť?
- čo sa zvykne kaziť na tomto motore? (zvláda našu naftu?)
- akú má reálnu spotrebu? (jazdím skôr defenzívne)
- máte niekto skúsensoti s MMT? Ak áno, aké? Netrhá? Nekazí sa?...
- ako je to s pal. PC? (má po facelifte aj dojazd?)
- odolnosť podvozku (koľko vydrží bez váženjších zásahov?)
- na čo sú všeobecne tekéto Corollky háklivé?
-.....
Uvítam akékoľvek ďalšie info!!!
Ďakujem!
E12 Facelift 2004 1.4 D4-D MMT - zvažujem kúpu, poraďte
E12 Facelift 2004 1.4 D4-D MMT - zvažujem kúpu, poraďte
Toyota Yaris VERSO 1.3 VVT-i Sol - najmenší no najpriestrannejší autobus na svete
- NA PREDAJ!!! (11/2005, 41.000 km, serviska, A/C, elektrika, strieborná, CD, ako nová, 6990 Eur)

...mám benzín 1.4. Což si myslím že je rozumná volba. Nechci se chválit:-))) Starší diesel často trpí, když je předchozí majitel blbec. Na motor bys neměl šlapat na max, dokud neujedeš tak 10km. U dieselu to platí 200xtolik. Toyota může být spolehlivá jak chce, ale materiál je pořád stejný. studený olej a teplé spaliny udělají svoje....
U nás nafta je horší, chce to brát tu nejkvalitnější možnou, případně adetiva. Ono nezáleží jaké to je auto....prostě do všech moderních musíš lít to nejlepší.
Jinak ten diesel všichni chválí....a podvozek bude stejný jako u mě. Je dobře naladěný. Jsem velice spokojený.....
U nás nafta je horší, chce to brát tu nejkvalitnější možnou, případně adetiva. Ono nezáleží jaké to je auto....prostě do všech moderních musíš lít to nejlepší.
Jinak ten diesel všichni chválí....a podvozek bude stejný jako u mě. Je dobře naladěný. Jsem velice spokojený.....