Nejhezčí generace celici - hlasování

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět

Tak, která generace ??

1.gen - coupé
12
5%
1.gen - liftback
5
2%
2.gen
1
0%
3.gen
2
1%
4.gen
14
6%
5.gen
39
15%
5.gen - CS
37
15%
6.gen
49
19%
6.gen GT-4
42
17%
7.gen
51
20%
 
Celkem hlasů: 252

Uživatelský avatar
Pavo.B.
Věčnej rejpal
Příspěvky: 5161
Registrován: úte 30.05.2006, 15:36
Bydliště: Veselí nad Lužnicí / Praha

Příspěvek od Pavo.B. »

koukam celkem vyrovnane a dekuji tem, kterym se libi 1.gen , vzdyt je preci nejhezci :lol: 8)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Uživatelský avatar
Toro
Věčnej rejpal
Příspěvky: 887
Registrován: sob 19.05.2007, 00:46
Bydliště: Sever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

vždyť 1.gen je krásná... Umělecké dílo :wink:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Uživatelský avatar
miguellito
Navigátor
Příspěvky: 111
Registrován: sob 12.07.2008, 07:47

Příspěvek od miguellito »

http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... alozkaFoto no tak toto auto by som bral ale otazka tu bola ze ktora CELICA je najkrajsia nie? :twisted: takze nejde ani o to ze 5.gen. ale ide o to ze moja, vzdy ked k nej idem z boku alebo z predu tak z nej nemozem a zadok sa mi zdal najprv trochu velky ale potom ako do mna napikovala vectra zozadu a skor ma to podvihlo lebo ho ma vysoko a je masivny ,tak borec siel rovno predkom do srotu a ja som s rozbitym svetlom pokracoval dalej :twisted: a mam vyskusane ze byt v nej vystahujem na tri razy , siel som s nou 215 po dialnici v zatackach je kruta,a chodim s nou do lesa ,hore dole po lyziarskom vleku :twisted: a a many others offroads,a je hoooodne vysoka a to je prave to huste.ze "stoji vysoko jak koza" to mi nevadi ja mam kozy rad a hlavne na tej koze mozem letiet stovkou ponad nezarovnane kanale ktore trcia 10cm nad vozovku dio mio a ten design DESIGN jasne ze 5.gena je najlepsia a amen fuck. jaaaj a este ten interier tak ten je hodne v pohode jednoduchsi ale predsa zaujimavy ,uz som v nej par krat spal a nemozem sa stazovat a priestoru habadej pre mna skoro dvojmetroveho patyka... jj a ma mrkacky ked treba... :D
Uživatelský avatar
Kubrt
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1559
Registrován: úte 27.11.2007, 11:19
Bydliště: Vyskov

Příspěvek od Kubrt »

[quote="miguellito"][/quote]

Kdyz ji milujes neni co resit. :inlove: Kurna ty bys me aji uklecal na 5g :D

Znam par lidi co maji evropsky auta a nikdy jsem neslysel ze by takhle popsali svuj pocit z auta. Snad jen ze se mi smali ze kdyz sundam stinitko proti slunci tak nemam osviceny zrcatko modrou ledkou. :lol:
Golfisti :twisted:

Tvuj prispevek me utvrdil v tom, ze toyotu a jeste k tomu Celdu ( je jedno jakou verzi) ma fakt clovek co ktomu autu neco citi.

Ja kdyz jdu k Celde tak uz z dalky vidim ty maly japonsky mechaniky jak odskakujou jak to dotankovavaji a dotahujou co je potreba a maj krasne cisty kombinezy a jsou na pohodu. Krasny Japaness girl kolem auta s destnikama a nadhernym usmevem. Tak tak to mam ja. Proste Toyota das auto. :D mam nekolik aut a u zadnyho nic takovyho nevnimam.

Asi 14 zpatky jsem na kromeriz na dalnici projizdel porsche. Jako jo dobry supr tlacitko na podvozek parada. VYkon supr vmziku 200km/h. Ale byl jsem tam proste sam. Zadny Japaness girl zadny podpurny team nic. :D

Vzdycky kdyz je nejaka reklama. Auto s rytmem zivota, maly velky cokoli, proste slysim jakoukoli reklamu vzdycky si vybavim celdu :D cokoli co slysim sedi na celdu.

:twisted: Ale sedmicka ani tuk jako :twisted:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Uživatelský avatar
TomasGT20
Věčnej rejpal
Příspěvky: 608
Registrován: úte 31.03.2009, 15:22
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

me se na 6g libi ta baculata prdelka siroka fakt krasny zadek :lol: a ze predu ty krasne 4 kulate oci fakt super proste, kamos me rikal ze i vecer me vzdycky podle nich pozna :) designove je to krasne auto, souhlasim ze i 1 gen je fakt pekna, mit ji jako druhe auto na mazleni, proc ne :)
V 6g se mi libi ten vnitrek takovy tunel, dobre natoceny na ridice, ergonomie super vse po ruce, kam se hrabou nektere dnesni nove auta.
Me prijde 7 gen ze predu pekna, ale ten zadek mi prijde takovy nedodelany, nevim jak bych to rekl, ale s decentnim kridlem, to auto vypada o dost jinak a o dost lip.
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Uživatelský avatar
Kysi
Věčnej rejpal
Příspěvky: 700
Registrován: sob 26.05.2007, 18:03
Bydliště: Jesenicko - většinou však Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

TomasGT20 píše:me se na 6g libi ta baculata prdelka siroka fakt krasny zadek :lol: a ze predu ty krasne 4 kulate oci fakt super proste, kamos me rikal ze i vecer me vzdycky podle nich pozna :) designove je to krasne auto, souhlasim ze i 1 gen je fakt pekna, mit ji jako druhe auto na mazleni, proc ne :)
V 6g se mi libi ten vnitrek takovy tunel, dobre natoceny na ridice, ergonomie super vse po ruce, kam se hrabou nektere dnesni nove auta.
Me prijde 7 gen ze predu pekna, ale ten zadek mi prijde takovy nedodelany, nevim jak bych to rekl, ale s decentnim kridlem, to auto vypada o dost jinak a o dost lip.
Dekuji ti za verne zprostredkovani mych dojmu z tohoto auta, jako bys mi cetl myslenky :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Uživatelský avatar
Pavo.B.
Věčnej rejpal
Příspěvky: 5161
Registrován: úte 30.05.2006, 15:36
Bydliště: Veselí nad Lužnicí / Praha

Příspěvek od Pavo.B. »

u 7gen. me nejvice zradil interier, az na sedacky je priserny , 6.gen ho zase okopirovala od supry a to je jen dobre
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Uživatelský avatar
Foost
Manager Týmu
Příspěvky: 419
Registrován: pát 04.04.2008, 09:53
Bydliště: Karlovarský kraj

Příspěvek od Foost »

Jsem pro 7g. ale to se dá čekat, když jsem jejím majitelem stejmě jako ostatní majitelé kteří si pořídili svou vysněnou generaci proč jinak by si jí asi pořizovali, když by chtěli jinou. A je dobře, že každá generace má své tvary pro někoho hezké a pro někoho méně hezké přesně jak už se tu psalo. Kdy by nebyla 7g.( jinak na srazech Celica není v malém počtu? a těší se stále větší přízně proč asi právě vzhed jí tolik dodává - poznámka pro rejpali) taková jaka je tak by nás tu hodně nebylo a to samé se dá říci o dalších majitelích dalších generací každá generace má své a je nesmyslné říkat ta je špatná ta je dobrá. Vemte si příklad jiných Škoda Octavia 1 Škoda Octavia 2 atd. Kde vydíte tu rozmanitost vzhledu vozů jako je tomu u Celicky kde každá generace je úplně ale úplně jiná (5g. 6g. 7g.) a tak zaujmě větší množství řidičů než auto, který jde jedním směrem. Když už posuzujeme, že 7g. je Celica jen jménem tak by jsme si měli vytáhnout obrázek 1g. a porovnat ho třeba ze 6g. a uvydíme zda jsou si až tak podobné. Buďme rádi, že je máme a neřešme nezávažné :lol: Každá má své kouzlo.
Uživatelský avatar
MungoR
Řidič
Příspěvky: 159
Registrován: úte 11.08.2009, 10:07
Bydliště: Liberec/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Musim souhlasit s Foostem, každýmu se líbí něco jinýho a objektivní hodnocení neexistuje, je to jako vybírat missku :D
Překvapivě sem hlasoval pro 7g :) , ale díky 6g sem si vůbec začal vybírat celdu, 4 a 5g mě moc neoslovily - asi moc ve stylu knghtrider :wink: a 1g je klasika, jedno z prvních sériovejch coupe.
toť můj skromný názor..
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Uživatelský avatar
TomasGT20
Věčnej rejpal
Příspěvky: 608
Registrován: úte 31.03.2009, 15:22
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Foost píše:Jsem pro 7g. ale to se dá čekat, když jsem jejím majitelem stejmě jako ostatní majitelé kteří si pořídili svou vysněnou generaci proč jinak by si jí asi pořizovali, když by chtěli jinou. A je dobře, že každá generace má své tvary pro někoho hezké a pro někoho méně hezké přesně jak už se tu psalo. Kdy by nebyla 7g.( jinak na srazech Celica není v malém počtu? a těší se stále větší přízně proč asi právě vzhed jí tolik dodává - poznámka pro rejpali) taková jaka je tak by nás tu hodně nebylo a to samé se dá říci o dalších majitelích dalších generací každá generace má své a je nesmyslné říkat ta je špatná ta je dobrá. Vemte si příklad jiných Škoda Octavia 1 Škoda Octavia 2 atd. Kde vydíte tu rozmanitost vzhledu vozů jako je tomu u Celicky kde každá generace je úplně ale úplně jiná (5g. 6g. 7g.) a tak zaujmě větší množství řidičů než auto, který jde jedním směrem. Když už posuzujeme, že 7g. je Celica jen jménem tak by jsme si měli vytáhnout obrázek 1g. a porovnat ho třeba ze 6g. a uvydíme zda jsou si až tak podobné. Buďme rádi, že je máme a neřešme nezávažné :lol: Každá má své kouzlo.
Ja nerikam ze celica 7g je spatna, akorat treba se mi nelibi tak tvarem, ma urcite spoustu prednosti jako je treba, ze je novejsi, ma byt bezpecnejsi a mela by dyl vydrzet bez oprav i proto si myslim ze si ji nekteri lide kupuji a nekteri si ji kupuji protoze se jim libi a je to uplne normalni a tak to ma byt :D , rozhodne tady nechci urazet nici celicu, kazdy koupi co mu vyhovuje a take vybira podle vzhledu, vzhled je subjektivni a na to ma kazdy jiny nazor, to ze me se nilibi neznamena ze je spatna! :wink: A jak uz jsem psal tak treba TS jede pry velice slusne. Ja jsem v 7g nikdy nejel ani neridil, takze nehodnotim jizdni vlastnosti ani dalsi veci, hodnotim jen vzhled :) Anketa je prece ktera celica je nejhezci a ne, ktera je nejlepsi :wink: :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Nek
Člen Týmu
Příspěvky: 49
Registrován: stř 19.09.2007, 07:01
Bydliště: Hrádek nad Nisou

Příspěvek od Nek »

Ještě před pár lety jsem jezdil Renaultem 11 a o auta jsem se vůbec nezajímal. Až jednou jsem uviděl na parkovišti stát 6. gen. a od toho okamžiku se změnil celý můj život.
Celica 6. gen. 7A-FE, r. v. 1997
Celica 5. gen. 3S-GE, r. v. 1992
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

¨jak psal miquel de cervantes.... prostě dokonalost 5G.... jeden rozdíl tu je, ta 7g by mě absolutně nezajímala, protože by si musela připlatit za 5G :-) a to hodně.... dokonalé není třeba měnit... jako pivo, i když dokonalý pivo pořád ještě neznám... a to testuju fakt fest, zatim nej pivo je granát staropramen, nebo 11 kozel.... ale celica 5G tak to je jasný. :lol: jen chci, aby se 8g alespoň podobala v dokonalosti 5/6g prostě 5 a 6g jsou podle mě úplně stejný auta, dobře malinko jinej interier, a exterier, ale prostě dokonalý uvnitř, venku má jedna verze vyklápěčky, druhá 4 očka, ale jinak jsou si podobný jako vejce vejci... obě varianty maj originální design, kterej nikoho nekopíruje a je jen inspirací pro ostatní, kdežto u 5g si nikdo nedovolí napodobit scifi hardcore design, u 6g to udělali -honda integra, ale nedodělali to, stejně jako celicu 7g a její zadek.5+6g jsou dodělaný a tim pádem kompletně dokonalý. ze všech stran a úhlů.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
gabko24
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1720
Registrován: pát 21.03.2008, 12:38

Příspěvek od gabko24 »

suhlas s micronem a miguelitom :-) 5-6 boli the best..... dovolit by sme si mohli viaceri aj novsie auta.. trebars aj 7gen... no ja radsej dve 5gen ako jednu 7:-)
isteze pre sedmickarov ma 7 svoje caro! .-)
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Uživatelský avatar
Lucinka
Řidič
Příspěvky: 154
Registrován: pát 30.01.2009, 16:40
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Lucinka »

Koukám, že musím trochu podpořit sedmičky :lol:
Nebudu nikoho citovat, protože bych tím zabrala jednu nebo dvě stránky, ale věřte mi, že podobné pocity "zamilovanosti" lze mít i se sedmičkou. Mám ji 3 a čtvrt roku a ze začátku jsem si myslela, že mě to časem přejde, ale ne. Pokaždé když k ní přicházím, nemůžu z ní spustit oči, zorničky se mi rozšíří a říkám si jak je krásná. Pak ji pozdravím, odemknu a nasednu. Souhlasím s Honzou, že je to dost holčičí auto a klidně i pro maminku s dítětem. Mám malou sestřenku, posadím ji dozadu do sedačky a i tak si dosáhne na kelímek s pitím, je tam umístěn fakt úplně přesně. Vždycky se mě ptá, jestli pojedem Toyotou :lol: a pak taky říká: "Lucinko, my jedeme rychle a ostatní jedou pomalu, že jo." :lol:
V zimě mám obě ruce na volantu, protože ty větránky jsou nastavené úplně přesně pro zahřátí zmrzlých křehkých ruček. A nožky ohřeje taky hned :) To mámina Oktávka v létě na nohy fouká, i když nemá :roll:
Vybírala jsem si jí podle designu, v té době mě nic jiného moc nezajímalo, nebo spíš jsem tomu ani tolik nerozumněla. Nechtěla jsem auto s 300 koněma. Myslím si, že by to bylo na první auto celkem tragédie. Pak už bych mohla sahat jen výš a výš a na to by nejspíš nebyly finance. Takže designem se mi líbí nejvíc 7gen, pak ještě 5, to byla první Celica se ketrou jsem se setkala a díky které jsem se začala v 16-ti zajímat o auta, hlavně sportovní :lol: 6-ka se mi nikdy moc nelíbila, až když jsem na srazu potkala GT4. Prostě ta kapota dělá fakt hodně.
Ještě jsem nezmínila to nejdůležitější, a to motor. Dva a půl roku jsem byla šťastná majitelka bez jakýchkoli větších problémů. Pak ale přišly divné zvuky a nakonec verdikt: "ovalita válců" - největší chyba sedmičky. I přesto jí mám dál ráda a doufám, že transplantované srdíčko jí bude ještě hodně dlouho tlouct po mém boku :)
Uživatelský avatar
miguellito
Navigátor
Příspěvky: 111
Registrován: sob 12.07.2008, 07:47

Příspěvek od miguellito »

ono na 5 gene je prave super to ,ze to auto disignovo nikdy nikto neokopiroval ak otu niekto pisal o ostatnych gen.celic a je strasne specificka ,kdezto skoro vsetky ostatne gen. celicy sa dost podobaju na podobne auta tej ktorej doby v ktorej fungovali...ono napr ta 7.gen ktoru som tak tiez skor z provokacie oznacil za necelicu tak mne sa celkom paci design vnutorny aj vonkajsi ....len mi stale pripomina z predu niektore peugeoty a trochu aj z boku keby nebol peugeot tak by sa mi videla viac specificka.a celkovo velke plus celic je ,ako uz niekto spomenul, ze jednotlive generacie boli hodne od seba odlisne aj disignovo aj motorovo aj podvozkovo,nahonovo....co je u mnohych aut si myslim zriedkave.
a brutal na tu dobu(prelom 80.-90tych) muselo byt, ked prisla toyota s 5.gen celicou v tej dobe v ktorej boli este same hranate auta a celica este aj s wide body bola vtedy teda husty prelom si myslim...v tom je to cele caro 5.genu. ja to zhrniem asi tak ,ze jedneho dna ako 90 rocny dedo budem dufam uz vlastnit vsetky gen.celic ,vsetky bych raz chcel ,len proste 5 gen som chcel ako prvu a najviac..........prisiel bych si rano s barlou do garaze a rozmyslal ,ze v ktorej sa ako stastny duchodca dnes preveziem,zadokolka? predohrab? alebo pojdem na Carlosovi do lesa na hriby?... :D :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Celica“