plyn - klapka

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
Brázda
Člen Týmu

plyn - klapka

Příspěvek od Brázda »

Ahoj kluci, tak se mi objevil takový problém...když sem tak v červenci prvně šlápnul v garáži na plyn, musel sem větší silou, aby jakoby povolil, pak už to šlo dobře. Po nějaké době, tak ke konci srpna, už to dělalo i za jízdy, ale nesekal se, že by se třeba sek v půlce, jen na začátku. Tak sem rozebral filtr a klapku a vyčistil sem ji. No trošku zlepšení, ale žádný zázrak. Jestli někde není roztřepení lanko na trati jsem taky zkusil, vypadá to že ne. Tak sem zkusil promazat pedál plynu a to bych řekl že trochu pomohlo. Přestane to, když už se motor zahřeje, pak pohoda. Nemáte někdo s tímto zkušenost? Díky za rady. Jinak žádný problém, auto naskočí, volnoběh drží...
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

cau brazda hele tezko rict jestli na moji mrce byl takovej problem kdyz jsem ji privez tak tam byla pruzina ktera pomahala vracet klapku ale vyhodil jsem ji a ob ty doby nic ale myslim za by te to pomohlo jestlisi promazal bovdeny tak neni co resit mozna jeste zkus si vzit strikacku s WD40 a nalej to do bovdenu, ten olej ma taky trochu cistici ucinek a dostane se vsude :)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Brázda
Člen Týmu

plyn - klapka

Příspěvek od Brázda »

Čau po delší době. Dík za rady. A co jsi tam dal místo té pružiny cos vyhodil, jinou? Bowden sem neprostříkal, tak to zkusím. Jo a jak to vypadá s těmi vzpěrami nad motor a s těmi krátkými pod motor? Díky, Petr
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

zdar hele neni problem a ty si chtel nad motor kriz v barve nebo v zinku ? pod motor tu mam to neni problem :)

nedaval jsem uz tam nic akorat by me to sralo ale neni problem z neceho vykuchat nejakou peknou pruzinku a dat si ji tam
sem to vyhodil kdyz jsem natiral sani zinkovou barvou a vypada to celkem pekne , kriz jsem mel vyndanej protoze sem akorat podle nej delal ty dva ostatni

Obrázek
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Brázda
Člen Týmu

Příspěvek od Brázda »

Čus. No já mám vzpěru nad motorem jen zleva do prava jednu, z pohledu, když si stoupnu za auto. No a chtěl bych dát ještě jednu, jak to mají ty novější revize a pak tuhle příčnou, jak ji máš na fotce. Já mám tu vzpěru červenou, to bych si do stejného odstínu stříknul a kdyby tahle příčná byla takhle stříbrná, vypadalo by to asi pěkně ne? Ale teď mi přišly ty světla na denní svícení, tak musím počkat do vejplaty do konce příštího týdne a ozvu se. Jinak sem se díval na tu tvoji práci, máš ji pěknou tu MR a ten vnitřek...v té světlé, no paráda. Seš tedy borec, že se do toho takhle pustíš. Rád bych se přijel mrknout na reál, snad budou nějaký pěkný dny ještě a čas. Já myslel, že zazimuju, ale to se budu celou zimu jen koukat? To nevydržím.... tak zatím čus, měj se a já se ozvu. Jak dám takhle sem tu fotku, jako si dal ty mě na ukázku ten motor?
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

jj diky za chvalu no interier jeste pujde predelat neni kompletni
basak pujde udelat jinak a jeste podsviceni atd .. neni cas (skola)

sice uz to vysvetluju po 3 tady na foru, ale zase nez bych to nasel tak to radsi napisu :)

1) musis mit nekde na webu umisteny fotky (ja mam rajce.net)

2)na tu vybranou fotku kliknes PRAVYM tlacitkem a das vlastnosti fotogafie
tam pak najdes - ADRESA : http:/XXXXXXXXX
Tu si musis celou zkopirovat (doporucuju jako prohlizec OPERU)

3) no a pak uz ji jenom vlozis sem do textu prispevku , ALE musis tady nahore tuknout na ikonu IMG a naskoci te [img]XXX[/img] ty akorat misto toho XXX das tu skopirovanou adresu tak si to zkus

PS mam tady akorat cely krize tak bych te ho nechal jako tu jednu vzperu

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Brázda
Člen Týmu

Příspěvek od Brázda »

Díky za radu na umístění fotky. A za kolik by ten kříž byl? Čau a díky.
Odpovědět

Zpět na „MR2“