Nejhezčí generace celici - hlasování
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nejhezčí generace celici - hlasování
ale já bych 7 nechtěl kupi poserovosti a navímc bez urážky heká je ale celica už to je spíše jen názvem
EDIT : Pavo.B.
rozdeleno tema, pridano hlasovani
EDIT : Pavo.B.
rozdeleno tema, pridano hlasovani
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
celica motor 1.8 a2gt 6.generace
možná je to troufalost,ale asi Vás tu nebude tolik,kteří měli tu nožnost sledovat vývoj celic od jejich počátku,až k 7g. na vlastní kůži.Můžu s čistým svědomím říct,že 7g TS podotýkám TS je nejlepší volba výkon=spotřeba.Má jednu chybu o které se dozvíte z tohoto fóra,ale pokud na ni příjdete za včas,tak Vás příjde na pár korun.Jinak je TS jako každá jiná její mladší sestřička.
- votecc
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypada, ze jsem asi jediny clovek v CR ktery ma na 7. gen Celice najeto 250tisc KM a je s ni vice nez spokojeny. Kdyz by nebyla 7 gen. jaka je tak bych celikar asi nebyl.Je to super auto ktery ma super spotrebu vs vykon. Auto mam na kazdodeni jezdeni zima leto celorocne a opravdu super ! Jo pardon vlastne musim tankovat benzin a menit olej ...nevim jestli se to bere jako ta poserovost ))
Jinak nechci se nikoho dotknout ale kdyz 3s-GE motor tak jedine v MR2 sw20 , to je super kara Nebyt Mazdy RX7 tak bych rekl, ze je to nejhezci mrkacka co kdy byla vyrobena ....
Takze kdyz celicu tak jedine 7 gen. 1.8 VVT-i - jizdny vlastnosti, design, spotreba, komfort super !!! Je jasny, ze je treba peclive vybirat, chapu, ze kdyz by se mi zadiral motor coz nevim co je tak by me to taky stvalo ale neni to problem jen celici ale i novych MR2 a vsech aut do kterych se prvni VVT-i motory davali, takze to neni o autu ale o motoru !
Jinak nechci se nikoho dotknout ale kdyz 3s-GE motor tak jedine v MR2 sw20 , to je super kara Nebyt Mazdy RX7 tak bych rekl, ze je to nejhezci mrkacka co kdy byla vyrobena ....
Takze kdyz celicu tak jedine 7 gen. 1.8 VVT-i - jizdny vlastnosti, design, spotreba, komfort super !!! Je jasny, ze je treba peclive vybirat, chapu, ze kdyz by se mi zadiral motor coz nevim co je tak by me to taky stvalo ale neni to problem jen celici ale i novych MR2 a vsech aut do kterych se prvni VVT-i motory davali, takze to neni o autu ale o motoru !
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
votecc> jako moc nesouhlas , ty jsi s tim zacal, ze kdyz celicu tak jedine 7g , jsem se toho jenom chytl novotecc píše:Souhlas a to doslovaMungoR píše:TomasGT20: jen provokuj, já se s tebou hádat nebudu, jsem se svojí celdou spokojenej jako většina ostatních
sry za OT, ale už jsem se neudržel
Toyota Celica ST202, SS, LSD