Máš 129 KW motor ten má filter dolu, určitě ide len o to že nemáš k tomu odpovedajúci podle dalších kritériíí.Tenhle vyhledávěč je jinej co konkrétně má například Liboir ten vyhazuje věci společně.Vyzerá že skutočne máš 129kW a všetko ostatné McPearson, 1 pístky, ,,norm. převodovka" jako já na 125 kW jsem měl.Z finančního hlediska na,,provoz" určitě finančně výhodnější záležitost je jde o to jak se to tam objevilo zdali to někdo prohodil nebo nějakým ,,zázrakem" to bylo nahozeno společně v mezidobí nebo už nevím.V každém případě tohleto je spojení,,economy verze" k emisním limitům na motor 125 kW.V celém paketu.
mno já Vám do toho nechci šťourat-nevim jestli u mr2 s 3-sge jeto stejný nebo ne, ale já mám 129kw rok 94(125kw se vyráběla až od roku 96) a lsd tam stopro nemám
Bylo to na verzi Celicy6G vše psáno v kombinaci s SS nápravou psal jsem to o pár přízpěvků výše ale nevím jak se to rešilo s MR2 fakt netuším.Ale začínám mít dojem že šlo hlavně o věc co se týče kombinace jednoznačně - /SS nápravy + LSD převodovky/ jinak ji tam bez téhleté kombinace podle všeho nedávali a k 125 nebo 129 kW motoru při McPearsone tam hodili normální převodovku.Pokuď někdo má SS nápravu s kombinací s 129 kW motorem ať se koukne zdali má i LSD převodovku.Snažím se nakontaktovat na Známého kterej mi dával dané info ale je někde ztracenej na Novém Zélandu snad v nějaké chatrči nebo tak nějak prý začal naturální život po 20 letech ve vrcholné managerské funkci já se snad z těch lidí zbláznáím.Nebo snad koupil ostrov a tam se potápí bez netu .
Nielenze mam inu prevodovku ale aj repasovanu ale asi nie dobre (kedze je tam "cerveny" silikon) lebo huci, chrasce... Hovorili mi ze to mozu sposobovat aj loziska. Keby to chrastanie prevodovky mali robit opotrebene loziska hucalo by to stale. No najviac to pocut na 1 prev. st. postupne slabsie az k 5 prev. st. Ked mam napr 2 rych. st 3000 ot.-min a uberiem plyn zacne to kvalitne chrastat. Keby to boli loziska malo by to hucat jednak pri prudkom rozjazde aj ubrati plynu nie? No huci to len pri ubrati plynu. Tak mi nejak vychadza ze bud to je na tie loziska vacsi napor pri ubrati ako pridani plynu alebo su to ozubene kolesa, mozno aj diferencial??? Ten sice je volnejsi takych 15 az 20 stupnou no kamarat ho ma volnejsi na Honde s 340tis km a nehuci mu vobec...
ja_ma píše:jeste jak se tady bavite o SS a mcperson, proc mela st205 WRC mcperson a ne SS? docela by me to zajimalo..
protože ss je patentovana modifikace mc person Suspension Front: Independent McPherson struts (patented "Super Strut" layout) lower control arm , coil springs and telescopic dampers, antiroll bar. to je popis gt4 wrc a ss náprava není nic jiného než v podstatě půlený mc person
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Chrasce mi prevodovka presnejsie asi diferencial. Synchrony su ok podradovat mozem bez problemov aj z 5 do 2 jesne ze nie ked idem 150 Teraz tam mam olej Valvoline 75w90 GL-4. Prevodovka pri podradeni alebo ubrati plynu napr. pri 4000tis ot. trocha huci. Nestichla by a celkovo by jej nespravil lepsie olej 80w90 Bud GL-4alebo GL-5? nemam LSD dif. Ci sa naopak zhorsi radenie?
Zdravim všechny! Chtěl bych se zeptat jestli se dá na 7.gen odlehčit setrvák a na kolik by se to dalo tak srazit? Máte někdo zkušenosti nebo přehled? Děkuju za odpovědi