mlhovky
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: mlhovky
nahradíš je, trošku upravíš vylaminováním a je to, podle toho jaké mášBrázda píše:Nemá někdo na prodej originál mlhovky do předního spojleru? Nebo, nedají se nahradit nějakými z jiné Toyoty? A kdyby někdo z Vás měl, za kolik by byly? Díky
já tam, žádné nedával, ale otvory jsem zaslepil:
viz foto
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=12270
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
tak sem nakonec koupil od chlápka na bazaru seznam světla na denní svícení od firmy Hella, takové oválné, normální, ne diody a ty tam dám. Jsou i dost velký a viděl sem je na jedné MR a celkem se mi tam líbily. Chce 800,- Kč, jinak stály 2 000 a teď sem koukal že stojí nové 1 500,- . Tak snad dobrý. Ale když bych časem sehnal origo mlhovky, tak je tam dám. Mě tam štvou ty díry...
tak to nebylo myšleno-Cippollinimu se tam mlhovky nelíběj-tudíž je tam ani neplánuje a určitě to vypadá líp dát do celýho prostoru ten tahokov než tam nechat tu středovou příčku a díry po mlhovkách-popřípadě je něčím zaplácávat.Jinak tahokov v takovýmhle rozměru výjde tak na 150,-, ve fabrikách se to fasuje..., za čtyři kila sem měl tenhle rozměr na předešlý auto z leštěnýho nerezu i s vyleštěním-opět ze zbytků z velkoobchodu z nerezem