Rezonátor

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Rezonátor

Příspěvek od mara.mww »

ahoj nemate nekdo zkusenosti s timhle rezonatorem http://www.sportovniautodoplnky.cz/moro ... -75-90-mm/ nevi nekdo jak a jestli to vubec funguje predem dekuju za odpovedi a rady :D
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

No s tímto zkušenost nemám ale tak co vím tak snad by to mělo líp řvát to je asi tak vše, jednou sem dával jinej maj ho tam v ostravě taky ten purple flow myslím... no a dal sem větší než kolik motor asi utáhl a měl sem pochybnosti jestli to pomohlo spíš to bylo naopak, takže rozumě volit průměr díry :roll: :lol:
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

tak to mi to utrhne usi pac ted uz mi to rve dost :D ja sem to prave chtel kvuli tomu aby se zlepsil zvuk tak uvidime no asi do nej pujdu
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

nemůžu si pomoct, al epříde mi to jako pěknej xindl, už z toho důvodu že rezonátory sou vždycky čistě průchozí a maj jen po stěnách malý výběžky, tenhle je zůženej a tim docela "ucpanej"
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

ja prave vubec nevim no jestli ho vzit nebo ne na jednu stranu bych ho vzal a vyzkousel ale na druhou stranu se bojim abych nevyhodil zbytecne 2500 do pr... i kdyz zase si myslim ze moroso neni zadnej shit mel sem od nich zavodni kabely a nemely chybu
Odpovědět

Zpět na „Celica“