hmmm, ta cena je pěkná, nečekal jsem, že to máš tak levný. A co DENSO K16TR11? Ta by byla za kolik?Idaho píše:Lemra 79 : přímou náhradou tebou citovaných svící jsou třeba NGK BP5ES ( cena cca 65 kč , dostupnost týž den, V-line ) nebo Denso W16EPU které jsou dostupné taktéž tentýž den a jejich cena je 59kč pro bežného zákazníka, pro toy forum je dostanu ješte o 20% níž ( tj cca 48kč ).
ano kelly je nemá ale to není jediný větší dodavatel na nasem trhu ...
Jaké svíčky
- lemra79
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
corolla 3D, 1.3 63 KW, r.v. 1998, 165 000 km
- lemra79
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Právě že minule jsem se nechal ukecat dealerem na podobnou, z prominutim "omáčku" co tady píšeš. Pořídil jsem olej EXEL http://www.exel.cz/ nějaký model gold v 5w40, splňující mormy pro moje auto. Zkratim to, stal za h..no. Vrátil jsem se k Mobilu a už nebudu expedimentovat.......žaky píše:Pro lemra 79.Po roce 89 jsem používal oleje cizí,neb v té době jsem si myslel že jsou PODSTATNĚ lepší.jenže jak šel čas tak po období castrolů,shellů,mobilů,totálů... navrat na zpět k mogulu. a nejen proto že jsem pronik do tajů tribotechniky,tedy jen v základu,ale bylo to i o penězích vyhozenych za proflaklé značky. A spousta olejů má základ uplně stejný,neb vyrobců zakl.olejů je jen pár a všecny firmy je od nich kupují a doupravují si je. Jsem původem automechanik( už to nedělám,nešel jsem s dobou) jestě opravující,né vyměnující a mám s oleji tedy drobet praxe. Doba olejů nechávající usazeniny v benzínákách je pryč,pokud se tam od začátku dává to co tam patří. Od roku cca 2000 dávám mogul vždy ten co vyrobce dle specifikací chce a ok. bez ohledu co je to za motor a typ auta. Vyměna 1x ročně at najedu co najedu,což je 7-10000km. Při vypustění je olej vždy tmavy,což je spravně,barvit se začíná po cca 4000km. Kupoval jsem ho naposled za 640-4L. Používám ho i v C-xsaře.Někteří lidé mají předsudky ať oprávněné či neoprávněné, ale mají právo na svůj názor jako já na svůj.A svíce?To samé.Když něco používám s dlouhodobym kladnym vysledkem,proč to měnit .Toť vše, astala vista!
corolla 3D, 1.3 63 KW, r.v. 1998, 165 000 km
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
normál malobchodní cena pro následující týden je 111,- kč / kus, při sleve pro toyforum je výsledná cena zde 89,- czk / kuslemra79 píše:hmmm, ta cena je pěkná, nečekal jsem, že to máš tak levný. A co DENSO K16TR11? Ta by byla za kolik?Idaho píše:Lemra 79 : přímou náhradou tebou citovaných svící jsou třeba NGK BP5ES ( cena cca 65 kč , dostupnost týž den, V-line ) nebo Denso W16EPU které jsou dostupné taktéž tentýž den a jejich cena je 59kč pro bežného zákazníka, pro toy forum je dostanu ješte o 20% níž ( tj cca 48kč ).
ano kelly je nemá ale to není jediný větší dodavatel na nasem trhu ...