Vymena prednych svetiel

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Vymena prednych svetiel

Příspěvek od Canabik »

NAZDAREK! Mam taku otazocku: je mozne vymenit predne svetla na yrisku pred faceliftom (do 03) za svetla z modelu po? samzrejme ze to aj treba menit naraznik...ale ze ci je to velky problem?(rozmery svetiel, uchyty svetiel, uchyty narazniku)
VOPRED MOC DAKUJEM!
:lol:
Yaris TS 2003
www.yaris-club.com
beckman
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beckman »

No už jsem na to taky koukal u kámoše ten má právě Yaríska po faceliftu, a podle toho jak jsme na to koukali tak světla vypadjí uchycené úplně stejně tam bych problém neviděl i rozměrově to vypadá stejně, je pravda že jsme je nezkoušeli přendavat a nárazník ten jsme dole neměli tak nevím jak to tam je :?
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Řekl bych že tam padnou úplně přesně, i s původním nárazníkem, jen ho stačí lehce upravit kolem parkovačky. Problém bych viděl v konektorech a tom bazmeku na seřízení světel, V nějakém katalogu byla zmínka, že některé světla mají to ovládání vevnitř a některé venku. Ale nějak detailně jsem se tím nezaobíral.
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Canabik »

tak to som velmi rad ze to aspon teoreticky ide :lol: ....no sak uvidime :wink: ....a tie konektory...no hm...snad sa to nejako poriesit da :twisted: ...dufam...
Yaris TS 2003
www.yaris-club.com
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

Jo jde to je potřeba jen koupit nárazník po faceliftu, měl jsem to tak udělaný :-)
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Canabik »

yarisek píše:Jo jde to je potřeba jen koupit nárazník po faceliftu, měl jsem to tak udělaný :-)
jej! a vsetko sedelo? cize stacia predsa len iba svetla + naraznik a ostatne je ok? :twisted:
Yaris TS 2003
www.yaris-club.com
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

jo ostatní by melo bejt ok, dělali mi to v servise takže podrobnosti nevím, ale fakt jsem platil jen světla nárazník.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“