rezerva v autě, ano/ne ?

Tlachání o všem - bez zaměření!
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Já teda souhlasím s Yokohamou, pokud je servis odpovědný, tak si to na triko prostě nevezme.

A pokud se nepletu, tak podle nějakého toho občanského zákoníku platí záruka na jakoukoli opravu půl roku, takže pokud mi něco někdo opraví, oprava bude provedena nekvalitně a během půl roku se to dose*e, tak mám právo to poslat k soudu a velkou pravděpodobnost výhry.

Jinak věřím tomu, že slušně provedená oprava může mít dlouhou trvanlivost. Ale, jak říkají angličani, "better be safe than sorry" ... Proto jsem si taky ve francii koupil novou gumu, i když jiné značky (tedy mě doma čekala koupě znovu nové gumy), protože roz*ebat se někde na Autobáhně v dojčlandu ve dvoustech... děkuji nechci. "better be safe than sorry" :wink:
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

No ja mel taky v pneu vetsi diru, borci mi to zalepili a v pohode jsem na te pneu odjel snad skoro cele dve sezony, nemel jsem zadny problem.
Jinak teda radsi vozim rezervu, tem lepicim ficurinam a podobnym vecem moc neverim, protoze vetsi diru to zalepit nedokaze a taky se s tim neda dlouho jet, takze porad budu vozit normalni rezervu, na sprinty auto nemam, tak to nejake kilo navic uz me nezabije :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
camry97
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od camry97 »

já sem názoru pokud tam byla plnohodnotná rezarva nechat ju tam kde je a k tomu vulkanizační proužky+šídlo - je to taková sada na opravu kol když to pude opravit tak pouźiju tu sadu když to bude dodraný tak dam plnohodnotnou :D
Prostějov->Olomouc->Kroměříž->Vyškov->Šternberk
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
camry97
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od camry97 »

jinak mám zkušenosti z opravami páč každou zimu jedna letovaná :mad: snad ta poslední letos vydrźí :lol: nevim asi me nekdo háže hřeby pod kola :evil:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

jenže mě už místo po rezervě zabrala baterka :) taxem rád že sem jí mohl dát pryč..
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
camry97
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od camry97 »

garfielld píše:jenže mě už místo po rezervě zabrala baterka :) taxem rád že sem jí mohl dát pryč..
dobry dobry tak to je iná kdyz je malo mysta :wink:
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Mno tak nevím, já píchnul jen jednou v životě a než jsem zastavil, byla guma na sračky a žádná lepící sada by ji už dohromady nedala (a i kdyby, nebylo čím to nafoukat a i kdyby bylo, tak to tlak už neudrží). Mimo to se vám může stát, že jebnete kolem do díry, obrubníku nebo něco podobného (stačí že vám to uklouzne nebo se něčemu budete muset vyhnout) a rozbije se disk - to už taky nic na místě neopraví a bez rezervy game over. Takže já si rezervu nechám. Hlavně pamatovat na to, že na hnanou nápravu stejný kola, čili nikoliv dojezdovku, jinak zkurvíte diferák.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
camry97
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od camry97 »

má už někdo zkušenosti s prasklou pneu na dálnici :twisted:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Beaver píše:Hlavně pamatovat na to, že na hnanou nápravu stejný kola, čili nikoliv dojezdovku, jinak zkurvíte diferák.
však normální diferák se stim musí bez problémů vyrovnat, jen nebude pracovat 50/50 ale v jinym poměru ?
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

garfielld píše:
Beaver píše:Hlavně pamatovat na to, že na hnanou nápravu stejný kola, čili nikoliv dojezdovku, jinak zkurvíte diferák.
však normální diferák se stim musí bez problémů vyrovnat, jen nebude pracovat 50/50 ale v jinym poměru ?
Jenze on je stavenej na to, ze vetsinu casu jedes rovne a tudiz zaber je stejnej na obe strany. Kdyz se rozjedes na vyssi rychlost a jedno kolo bude mensi, bude to jako kdybys trvale jel pod plynem nejakou zatacku. Ja bych to svemu diferaku kazdoapdne neudelal.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“