začátek
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak vzhledové vylepšení je čistě subjektivní otázka, musí se to líbit hlavně tobě. Otázka taky je, kolik do toho chceš investovat.
Taková snadná a pěkná úprava je pořídit kit od TTE - viz zde.

moooc pěkné...Marty píše:Tak vzhledové vylepšení je čistě subjektivní otázka, musí se to líbit hlavně tobě. Otázka taky je, kolik do toho chceš investovat.
![]()

1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
To máš pravdu proč nejsou na corollu na E12?????????????????:)XLi píše:moooc pěkné...Marty píše:Tak vzhledové vylepšení je čistě subjektivní otázka, musí se to líbit hlavně tobě. Otázka taky je, kolik do toho chceš investovat.
![]()
sežeň mi nějakej obrázek od toho TTe na E10 libtback a budu ti věčný...
:-D
tuning
mne sa velmi paci tato corolla .. ja by som sice dal uplne ine kolesa a mensi zadny spojler a aj nasavanie vyzera pomaly ako z WRX
ale inac je krasna ..
kolesa sa mi pacia viac z tejto:
a len tak pre pobavenie na zaver .. nie je to sice toyota ale je to ukazkovy priklad ako sa tuning nerobi
fakt ''cool''

Kód: Vybrat vše
http://www.cardomain.com/ride/441836
Kód: Vybrat vše
http://www.cardomain.com/ride/441836/4
a len tak pre pobavenie na zaver .. nie je to sice toyota ale je to ukazkovy priklad ako sa tuning nerobi

- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš asi problémhad1102 píše:tak zhruba už bych představu o tom jak by měla vypadat asi měl! ale hodilo by se mi jestli nevíte někdo o nějakým pěkným předním a zadním narazníku za slušnou cenu? prolezl jsem snad celej net a buď narazil na samý, co nevypadali zrovna pěkně a nebo byly za šílený prachy.

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja myslel od TTEJimmi píše:To ne, i na starší se dá sehnat. Naopak, čím starší, tím spíš to někdo zkusí tunit; nemluvě o tom, že ty starší měly trochu lepší podvozky.Pavo.B. píše:na E10 tezko (moc stary)
Ale největší problém je v tom, že E10 je příliš krásná a každý "tjůning" by jí jen uškodil
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"