CD
Moje zkušenost je následující:err3 se začal projevovat zpočátku velmi sporadicky v období venkovních teplot nad 20,pak přes zimu jako když utne, letos v dubnu opět err3, servis Dajbych Plzeň si pořídil foto displeje,
HQ Toyota Praha posvětila výměnu celého radia a do 10 dnů jsem měl nové. Až do nynějška bez problémů.
Zdraví Jan
HQ Toyota Praha posvětila výměnu celého radia a do 10 dnů jsem měl nové. Až do nynějška bez problémů.
Zdraví Jan
CD
Ahoj všichni, tak ERR3 se mi už neobjevuje , ale ERR1 stále, tak nevím jestli není hnutý leaser v CD, že nenačítá jinak funkce jako takové fungují, jen to hlavní to nedělá a to je maličkost----- NEZPÍVÁ!!! Ahoj a hezký den.
CD
Ahoj, zdravím, zajímala by mně tvá nabídka cenově. Tak že, spodní díl radio s CD nebo MC plně funkční. Chlape, kde jsi se toulal , když já to tady sháním již dva měsíce ! Díky za nabídku. Můj typ Yarise je Verso 2000, ale ty panely jsou do roku výroby 2003 stejné, zkus odpovědět Čauky 

CD
Pro JENÍKFB : Já o záruce si už můžu nechat jenom zdát, ale ERR3 se mi už neobjevuje , ale pouze ERR1, což je zkrátka taky na pí.. Moje doměnka je , že je hnutá hlava v přehrávači/rádio zřejmě po bouračce/ tak jiná možnost , než ho otevřít a kochat se jeho vnitřnostmi není. Díky za radu . 

Hatik: nejsu si jistej, jestli ti to tam půjde... On prodává rádio s MP3 do Yardy NG, což by měly být od r.v. 2006, ne? Ale můžu se mejlit... Já mám taky Verso 2001 a mám tam kazeťák
a budu to řešit asi Xcarlinkem 

Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Re: CD
Bohužel je pouze pro NG (rok výroby 2006-2008-9)Hatik píše:Ahoj, zdravím, zajímala by mně tvá nabídka cenově. Tak že, spodní díl radio s CD nebo MC plně funkční. Chlape, kde jsi se toulal , když já to tady sháním již dva měsíce ! Díky za nabídku. Můj typ Yarise je Verso 2000, ale ty panely jsou do roku výroby 2003 stejné, zkus odpovědět Čauky
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Re: CD
Bohužel je pouze pro NG (rok výroby 2006-2008-9).Hatik píše:Ahoj, zdravím, zajímala by mně tvá nabídka cenově. Tak že, spodní díl radio s CD nebo MC plně funkční. Chlape, kde jsi se toulal , když já to tady sháním již dva měsíce ! Díky za nabídku. Můj typ Yarise je Verso 2000, ale ty panely jsou do roku výroby 2003 stejné, zkus odpovědět Čauky
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
cd
Nemýlíš se , to je řeč úplně o něčem jiném. Jsem úplně blbej, ale opravdu nevím co je to ten Xcarlink. AhojMates. píše:Hatik: nejsu si jistej, jestli ti to tam půjde... On prodává rádio s MP3 do Yardy NG, což by měly být od r.v. 2006, ne? Ale můžu se mejlit... Já mám taky Verso 2001 a mám tam kazeťáka budu to řešit asi Xcarlinkem

Hatik:už se to tu někde řešilo... Je to řešení, jak dostat MP3 do auta. Koukni na jejich stránky... http://www.xcarlink.cz/?p=p_30&sName=toyota
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej