Yaris VVT-i 1.3 MMT (2006) - návod k obsluze
Yaris VVT-i 1.3 MMT (2006) - návod k obsluze
Minulý týden jsem koupil Yarise s automatem pro mojí choť a bohužel k němu chybí návod k obsluze. Může někdo zapůjčit nebo poradit kde stahnout? Díky. PS. 369 kč se mi za něj v servisu dávat nechce...
a opět...
A už je to tu zase.
Na co k autu manuál?
To před ní je volant, pak plyn, brzda budíky, řazení.... Tak k čemu manuál? Opravovat sám si to asi nebudeš a v servisu vědí co do toho kdy lejt. :-/

Back in Czech.
Re: Yaris VVT-i 1.3 MMT (2006) - návod k obsluze
Pokud ti nevadí angličtina, tak můžeš stáhnout zde: http://www.rapiducty.cz/files/yaris.zipMirdaP píše:Minulý týden jsem koupil Yarise s automatem pro mojí choť a bohužel k němu chybí návod k obsluze. Může někdo zapůjčit nebo poradit kde stahnout? Díky. PS. 369 kč se mi za něj v servisu dávat nechce...
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Tak ty...
Tak ty by se měly nulovat samy po otevření nádrže a natankování. Při dalším nastartování bys měl mít na všech těchto počítadlech nulu.... Ale jen na chvilku, než to načte nová data.
))

Back in Czech.
Ne na víčko...
Totiž-ako strčíš pistol do nádrže,je tam taký plech,ktorý je akokeby krytom do hrdla a ten sa pri zasúvaní pistole sám "odsunie")
Jednoducho ak si myslíš,že ti stačí len otvoriť a zatvoriť nádrž,tak tomu tak není a nič sa nestane.Musíš tam strčiť pistol-čiže natankovať...

Totiž-ako strčíš pistol do nádrže,je tam taký plech,ktorý je akokeby krytom do hrdla a ten sa pri zasúvaní pistole sám "odsunie")
Jednoducho ak si myslíš,že ti stačí len otvoriť a zatvoriť nádrž,tak tomu tak není a nič sa nestane.Musíš tam strčiť pistol-čiže natankovať...

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Bavíme se pořád o průměrné spotřebě v Yardovi NG r.v. 2006, hej? Zkoušel jsem to před 14ti dny...kolega dojel hned po natankování, nacvakám prům. spotřebu - cca 9l (aby ne po 500m od benzinky)...podržím ten pravej čudl, naskočí --- . Ale pro sichr to testnu ještě jednou, abych vás tu nemystifikovaljosuk píše:mates: to pochybuju, tuhle "vychytávku" mají IMHO jen yarisy staré, které byly ještě dělané pro svéprávné řidiče, kteří si tak mohou nulovat kdy chtějí..Mates. píše:.. delším podržením čudlu...a měřit průměr třeba za celou cestu k moři

Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno