Zkusim sehnat přímo kyselinu fosforečnou, poněvač odrezovače je 0,5L a je jí v něm cca 10%...
Další dotaz... proč do ní přidávat tuhej líh jak to píšou níže?
http://detektory.hantec.cz/clanky/jak-c ... ny-17.html

Je to docela zajímavý postřeh a rozhodně jej lze doporučit. Nejsem si zcela jist, jak moc koncentrovanou kys. fosforečnou jde koupit, ale za předpokladu, že je to kolem 80-ti procent, tak zředěním 1:3 dostanu někde k 23 procentní roztok. Přidání tablety pevného lihu má za následek zlepšení rozpustnosti vcelku heterogenních sloučenin organokovů a nižších organických frakcí benzínu ve vodní fázi kys. fosforečné (tedy dle mého názoru). Jedná se totiž o v podstatě triethylamin, který má usnadnit jejich rozpuštění. Ale už bych si dával pozor na výběr místa, kde to budeš dělat a na výběr kanálu, kam to budeš vylejvat. Dobře větrat a hodně ředit v odpadu.
 Je to docela zajímavý postřeh a rozhodně jej lze doporučit. Nejsem si zcela jist, jak moc koncentrovanou kys. fosforečnou jde koupit, ale za předpokladu, že je to kolem 80-ti procent, tak zředěním 1:3 dostanu někde k 23 procentní roztok. Přidání tablety pevného lihu má za následek zlepšení rozpustnosti vcelku heterogenních sloučenin organokovů a nižších organických frakcí benzínu ve vodní fázi kys. fosforečné (tedy dle mého názoru). Jedná se totiž o v podstatě triethylamin, který má usnadnit jejich rozpuštění. Ale už bych si dával pozor na výběr místa, kde to budeš dělat a na výběr kanálu, kam to budeš vylejvat. Dobře větrat a hodně ředit v odpadu. tak tyto názvy jsou pro mě španělská vesnice
 tak tyto názvy jsou pro mě španělská vesnice   
  )
 ) )... No za barákem mám rostou akáty a docela mě srrr...
 )... No za barákem mám rostou akáty a docela mě srrr...  

Tak kys. fosforečnou na cílových 20 pocent.a kostku dvě pevného lihu a hurá na to.
 Tak kys. fosforečnou na cílových 20 pocent.a kostku dvě pevného lihu a hurá na to.  Přeji hodně zdaru a nezapomeň fotodokumentovat. Abys mi pak mohl nadávat, co jsem to za kůrovce takhle radit.
 Přeji hodně zdaru a nezapomeň fotodokumentovat. Abys mi pak mohl nadávat, co jsem to za kůrovce takhle radit. 

Ale taky nechci cisternu
  Ale taky nechci cisternu 

http://growshoplitvinov.cz/?47,kyselina ... us-na-kvetPavo.B. píše:me pak rekni kde sezenu tu kyselinu aniz bych mel zivnostak s tim spojeny , v dnesni dobe se to uz precijen hlida , chci aspon 70% jako ty a po litrech ne po cisternach

Jen esli tam nejedes mimo kyseliny kupovat i neco jinyho
 Jen esli tam nejedes mimo kyseliny kupovat i neco jinyho  

( ) limousine a hlavne 4WD:-)
( ) limousine a hlavne 4WD:-) ((  Takže se obávam že ten kdo nemá plastovou a moc toho nenaleje a nenajezdí, tak na tom nebude o hodně lépe...
((  Takže se obávam že ten kdo nemá plastovou a moc toho nenaleje a nenajezdí, tak na tom nebude o hodně lépe... 

Chci jí na místo původní nádrže... Ale zatim jsem neviděl tvarově co by tam seděla a při obdobném obsahu...libor12 píše:Proč vyrábět? Z USA za cca 100-150usd + doprava. Muzes si vybrat z objemu i velikosti. Bezpečnostní certifikát i pro street race samozřejmost.

))) Přeci jen dojezd by se zvedl přes 1000km a to je u benzínu docela slušný.
))) Přeci jen dojezd by se zvedl přes 1000km a to je u benzínu docela slušný.  ))) Ale zase je problém s místem, muselo by to pásnout přesně do místa po původní, ideálně plug'n'play.
))) Ale zase je problém s místem, muselo by to pásnout přesně do místa po původní, ideálně plug'n'play.  ))
))