Avensis r.v.98 čirá světla

vše ohledně modelové řady Avensis
aczasa
Věčnej rejpal

Pivko..

Příspěvek od aczasa »

Jirko, v sobotu večer jdeme s tím, jemuž xenony ruší rádio.... (tedy už ne - už jsou venku) na pivko. :-) Na výsluní. Jinak jsem velice pro. :-)

PS: ty stejné xenony má v avensisu i můj tatík a po obalení alobalem to přestalo rušit! Takže jde to takhle vyřešit.... Ale bohužel....
Back in Czech.
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

škoda,rád bych šel,ale jsem celý víkend na moravě
TommyMe
Navigátor

Příspěvek od TommyMe »

Ahojte,mám možnost koupit čiré světla(obě asi 1500kč) na mého Avíka rv.1998,ale pořád mi nikdo nedokázal poradit jestli mi budou pasovat? I na Autokelly je nabízejí,když si najdu seznam světel na mé auto. Bude to bez problému pasovat? Nemám po faceliftu. Díky za rady
kobo
Navigátor

Příspěvek od kobo »

No mam taky pocit ze asi budes radit ty nam, ked to kupis a potom zistis ci pasuje/nepasuje.
Toyota Avensis kombi, r.98, 2.0.TD - 2C-TE, black
ex. FAVORIT BlackLine, r.94 - zlate auticko
TommyMe
Navigátor

Příspěvek od TommyMe »

Asi to tak bude :(
aczasa
Věčnej rejpal

Já...

Příspěvek od aczasa »

Já jsem měl taky 98 avíka a hledal jsem také čirá světla. Nakonec si myslím (ale jist si tím dvakrát nejsem), že byl problém s uchycením blinkrů v blatníku a s přesaem světel do haubny. Takže stoprocentě kompatibilní to nebylo, ale již si nepamatuji, kolik kde bylo potřeba (na verzi 98 ubrat), aby to páslo. Nakonec jsem skončil u klasik. :-/
Back in Czech.
TommyMe
Navigátor

Příspěvek od TommyMe »

To může být fakt problém,protože blinkry se přicvakájí ke světlu.Díky za radu.Ještě to zvážím
David.306
Řidič

Příspěvek od David.306 »

TommyMe píše:To může být fakt problém,protože blinkry se přicvakájí ke světlu.Díky za radu.Ještě to zvážím
tak co?pustil si se do toho?pasuje to nebo ne?
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

jj Polskej web super...jako jedinej eshop co jsem našel plasmový budíky na T22...tak budu kupovat...snad jen za necelý 2000,-kč :) jen sem se chtěl zeptat,jestli nemá T22 nastavení sitosti podsvětlení budíků??Bojím se,aby mě plasmovky moc neoslnovaly :?
TommyMe
Navigátor

Příspěvek od TommyMe »

má štelování intenzity podsvícení.Dlouze drž tuším ten levý nebo pravý točící čudl nad tachošem.
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

TommyMe píše:má štelování intenzity podsvícení.Dlouze drž tuším ten levý nebo pravý točící čudl nad tachošem.
Tak to je super!Hned večer to zkusím :lol: díky moc! jinak trošku starší diskuze,ale zeptám se...dělal jsi tu čirou optiku nebo ne??Já budu měnit zadní světla za facelift tak že by šel i předek :)
TommyMe
Navigátor

Příspěvek od TommyMe »

zatim nedelal,protoze mi nikdo nedokazal rict co proto udelat.pamatuju,ze nekdo tvrdil,ze musim vymenit cely naraznik nebo co.Nezda se mi to,ale je fakt,ze neco nemusi pasovat.Kdyby si do toho sel tam to prosim pak tady napis jak na to.diky moc Tom
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

TommyMe píše:zatim nedelal,protoze mi nikdo nedokazal rict co proto udelat.pamatuju,ze nekdo tvrdil,ze musim vymenit cely naraznik nebo co.Nezda se mi to,ale je fakt,ze neco nemusi pasovat.Kdyby si do toho sel tam to prosim pak tady napis jak na to.diky moc Tom
Jasan napíšu :wink:
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Tome,tak jsem asi debil,ale to podsvětlení budíků jsem nevykoumal..... :? :roll:
TommyMe
Navigátor

Příspěvek od TommyMe »

Nejsi debil!!! Sám jsem kdysi na to narazil náhodně.
Tak zapni polohu klíče na 1. Přepni levý osvícený rámeček na celkové ujeté kilometry.Potom ho zmáčkni a dlouho drž.Pak se začne intenzita podsvícení měnit a uvidíš,že se i celkové ujeté kilometry změní na čárky ----- a budou ubývat a zase přibývat pak.

Jako důkaz jsem ti udělal video :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ncw3NQcZTYA
Odpovědět

Zpět na „Avensis“