Eventuelně mohu vyměnit za plechové disky 185/65/R14, co mi zbyly z Focuse, tudíž čtyřdíra rozteč Ford, mám jich asi 6 ks.
Děkuji předem

SirAnton píše:Kde si ich zohnal?
dal sem inzerat tady na foru,takze od clena klubu...jsou jen minimalne orezle,dnes obute a vyvazene a jsou v poradku a poklice 3 jako nove a na jedny je par skrabancu...ale shanel sem docela dlouho...plechy na avika me prijde jako nedostatkovy zbozi...tak hodne stestiSirAnton píše:Kde si ich zohnal? S origo puklicami je to dobra cena. Teda, ak su v dobrom stave.David.306 píše:jetý plechy se dají sehnat levně,ja sehnal i s origo poklicema za 2500.Za novej 1600 se mi zda dost
presne tak!jenze takovyhle vymezovaci krouzky se nevyrabi,takze jedine si je nechat udelat.aczasa píše:zrovna koncern má tu nevýhodu, že má středovku 57,1 a toyoty 54,1 mm. Takže buď opravdu ladit kolo na střed, nebo kroužkem.Proto asi všichni stále hledají přímo kola na avensis a tak.
ale jo,sice si dostal sadu krouzku,ale kdyby chtel nekdo pouzit kola treba z octavky,tak ta ma stredovou diru 57,1 a avensis 54,1 a tenhle rozmer krouzku se nevyrabi...proste sem ho nikde nenasel a nekdo mi tu uz taky psal ze se nedelajchudy píše:A na těch kroužcích je nějaký rozdíl když je na plecháč nebo elektron? K sadě letních kol jsem dostal sadu středících kroužků automaticky, tak mi to přišlo, že se vyrábí.
no tak dobreaczasa píše:Ono se vyrábí naprosto cokoliv nebo-li všechno.Rozdíl je v tom, že elektrony mají jistý standardní náběh na středovou díru a tu plech nemá. Ten má přímo jen díru, žádný náběh, takže je problém s tím, jak udělat 1,5mm tlustý kroužek tak, aby držel a přežil. Při redukci WW na TOY.