Mám smůlu na svině - zase mi odřeli Celicu a ujeli:(

vše ohledně modelové řady Celica
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Ty vole,ty lidi jsou fakt svině.Jak říká jeden Ing od nás s práce,lidi jsou kurvy a je jich moc. :oops:
Obrázek
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

Haky,co jsi čekal od Zábrdek? Kdybych ti měl napsat vše o té čtvrti a okolí (Bratislavská,Ffancouzská atd.,tak by to vypadalo jako rasová nesnášenlivost.V Brně žiju od narození a věř mi,že tyhle místa se vždy projížděli v zamčeným autě!
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Tak se k vám bohužel musím přidat :cry: Minulou středu jsem zjistila, že mi někdo odřel téměř čerstvě nalakovaný nárazník. Stalo se mi to nejspíš někde před školou, protože jinde jsme s Mimi nebyly a před tím to neměla. Na začátku prázdnin byla v Dobříši na nalakování předního nárazníku a blatníků, celý srpen a září skoro nejezdila, protože jsem měla služební auto a teď jenom po několika vyjížďkách mi jí někdo odře :evil: a dost! Co čert nechtěl, včera po příchodu na parkoviště jsem jí radši obešla, kdyby náhodou... Tentokrát mi někdo odřel druhou stranu toho nárazníku, ne sice tak do šířky zato až na kost :mad: Zoufale jsem obcházela i dnes auta a zkoumala které má na sobě černý lak, zatím jsem doyčného ale nenašla. Fakt nechápu, že je tolik stupidních lidí, který uměj parkovat ještě míň než já :!:
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Vy byste asi nemohli bydlet v Praze a v Praze se taky s autem pohybovat... Ještě že nemám nový lak, to bych se z toho musel zbláznit :(

Dřív jsem to hodně řešil, ale teď už mě nějaký šrkábaneček apod. na typických místech (nárazník, dveře, ...) nemůže rozhodit. Nehledě na to, že na stříbrné to vlastně ani moc vidět není 8)
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja musim hlavne zitra najit bezpecne misto pro moje auto - na Strahove je Openair party , loni mi vytrhli zamek , nerad bych si to zitra zopakoval :/
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Víceméně jsem taky zvyklá na to, že čas od času utrží nějaký ten škrábanec. Ale přednímu nárazníku se to zatím celkem vyhýbalo. Bohužel teď si to musel vybrat hned 2x za sebou. Kdyby nebyl čerstvě nalakovaný, tak se tím taky tolik netrápím. Prostě mě štve, že jsem do ní poprvé investovala peníze, doma stojí v garáži a je mi to stejně na nic :(
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

Pavo.B. píše:ja musim hlavne zitra najit bezpecne misto pro moje auto - na Strahove je Openair party , loni mi vytrhli zamek , nerad bych si to zitra zopakoval :/
Na tu akci du kde parkujes? :lol: :lol: Ne delam si prdel, me moji Snehurku nekdo zboril mesic po tom co sem si ji privez menil sem celej blatnik a musel sem nakonec rovnat i nosniky celni masky :evil:
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Preatorian »

Marty píše:Vy byste asi nemohli bydlet v Praze a v Praze se taky s autem pohybovat... Ještě že nemám nový lak, to bych se z toho musel zbláznit :(

Dřív jsem to hodně řešil, ale teď už mě nějaký šrkábaneček apod. na typických místech (nárazník, dveře, ...) nemůže rozhodit. Nehledě na to, že na stříbrné to vlastně ani moc vidět není 8)
Tak a přidávám se taky k beznaději z idiotství některých řidičů. Nějakej KOKOT (slušněji to nešlo) mě nacouval do předního nárazníku tak, že mi na jedný straně vyrval uchycení šroubů, takže můžu tak akorát dát Mikaelu na napasování nárazníku zpět. Bylo to na rovince u chodníku kde bylo kvantum prostoru, nechápu jak někomu takovýmu můžou dát řidičák, nebo to byl někdo se služebním autem, komu to je u prd...

to Marty: v Praze bydlím, ale nevidím to jako důvod, proč by to zde bylo normální, že mě poničej auto. Je to město jako každý jiný a jsou tu blbci co neuměj řídit jako všude jinde. Já když parkuju a vidím, že kolem mě jsou další auta, ať se jedná o škodovku, nebo porsche, tak tím víc si dávám pozor, abych do nich nenajel i za cenu, že budu popojíždět po metru sem tam jako idiot. Jsou lidi, kterejm je to prostě úplně jedno, že poničej druhýmu auto a nejsou schopný to řešit ani přes pojišťovnu a nechat na sebe kontakt za stěračem. Prostě hovada. :mad:

to Lucinka: absolutně chápu tvé pocity. Auto si vymazluju, jezdím s ním pomalu jako by bylo z cukru, neriskuju a pak se najdou idioti co se na něm podepíšou a ujedou. Asi začnu pomalu uvažovat ještě o jednom autě na ježdění do práce a garáži pro Mikaelu, jinak můžu každej měsíc platit za opravy a blbost druhých. Nebo se přestěhuju na vesnici a budu mít víc klidu. I když to je taky relativní. :?
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

No v Praze je to o tom, že je tu víc řidičů, víc aut a tedy víc potenciálních prasat a rizik. Ne o tom, že by v Praze bylo víc těch, co odíraj auta.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

vcera jsem videl jednoho "magora" stali jsme u vozovny stresovice na ty krizovatce k hradu , samozrejme trochu zacpa , tramvaj odbocovala a nejakej kokot v superbu se rozhodl ze to projede - samozrejme se nevesel mezi autobusem a tramvaji a o autobus si orval zadni blatnik - mohl si zato am , nadaval jak krypl a jeste nas tam vsechny dvakrat delsi dobu zdrzel - no lidi jsou holt zvlastni :lol:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
aznoh24
Navigátor

Příspěvek od aznoh24 »

Přerov: stavil jsem se za kamosem,jen neco viridit,stojime pred panelakem,rada aut jak to tak byva u tech "kralikaren" a jedno misto asi tak na sfifta,nebo na jaryska,asi o 50az 70 metru dale 1/4parkoviste prazda:-) prijel asi nejaky manager,nebo poradce v sacku,s manzelkou,dite v sedacce,zacal couvat do te male mezery pro jaryska svoji,zrejme sluzebni oktavkou kombi,auto za nim posunul asi o 30cm zpet,ve predu stojiciho peguota odsunul asi tak o15cm,byl tezsi nez ta felicie vzadu,kdyz jsme to videl,jak je mu to fakt uplne jedno ze ty auta obouchave zepredu,zezadu,mel jsme chut ho jit vyfuckovat!!! dojebal blatniky na dvou cizich autech jen proto,aby to mel blizko ke svemu vchodu.. bohuzel takovy curaci mezi nama ziji...
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Preatorian píše: Tak a přidávám se taky k beznaději z idiotství některých řidičů. Nějakej KOKOT (slušněji to nešlo) mě nacouval do předního nárazníku tak, že mi na jedný straně vyrval uchycení šroubů, takže můžu tak akorát dát Mikaelu na napasování nárazníku zpět. Bylo to na rovince u chodníku kde bylo kvantum prostoru, nechápu jak někomu takovýmu můžou dát řidičák, nebo to byl někdo se služebním autem, komu to je u prd...

to Marty: v Praze bydlím, ale nevidím to jako důvod, proč by to zde bylo normální, že mě poničej auto. Je to město jako každý jiný a jsou tu blbci co neuměj řídit jako všude jinde. Já když parkuju a vidím, že kolem mě jsou další auta, ať se jedná o škodovku, nebo porsche, tak tím víc si dávám pozor, abych do nich nenajel i za cenu, že budu popojíždět po metru sem tam jako idiot. Jsou lidi, kterejm je to prostě úplně jedno, že poničej druhýmu auto a nejsou schopný to řešit ani přes pojišťovnu a nechat na sebe kontakt za stěračem. Prostě hovada. :mad:

to Lucinka: absolutně chápu tvé pocity. Auto si vymazluju, jezdím s ním pomalu jako by bylo z cukru, neriskuju a pak se najdou idioti co se na něm podepíšou a ujedou. Asi začnu pomalu uvažovat ještě o jednom autě na ježdění do práce a garáži pro Mikaelu, jinak můžu každej měsíc platit za opravy a blbost druhých. Nebo se přestěhuju na vesnici a budu mít víc klidu. I když to je taky relativní. :?
To teda chudinka Mikaela dopadla snad ještě hůř než Mimi :? Utrženej nárazník holt řešit musíš, já bohužel Mimi nechám tak jak je a až na sobě bude mít tolik škrábanců co před lakováním, tak už mě to zas nebude ani znepokojovat... Holt bohužel nejsem tak movitá, abych furt napravovala něco za druhé. Mimi spinká v garáži každý den a jezdíme spolu jen 20km do školy, kde stojí než ji zase vyzvednu. Bohužel je ta doba asi moc dlouhá na to aby se jí nic nestalo... Takže garáž sice pomůže, ale nevyřeší to vše. Je to spíš ochrana proti ožralcům a nočním vandalům. Jinak se většina střetů auto-auto stává podle mě přes den. A na vesnici by sis podle mě taky nepomoh, tam by ti ji zas nějakej sedlák klidně objel traktorem... A hlavně lidi tam jezdí jinak, já se vždycky tak vztekám když lidi přede mnou jedou mezi vesnicema 60 a nejde je předjet :?
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

aznoh24 píše:Přerov: stavil jsem se za kamosem,jen neco viridit,stojime pred panelakem,rada aut jak to tak byva u tech "kralikaren" a jedno misto asi tak na sfifta,nebo na jaryska,asi o 50az 70 metru dale 1/4parkoviste prazda:-) prijel asi nejaky manager,nebo poradce v sacku,s manzelkou,dite v sedacce,zacal couvat do te male mezery pro jaryska svoji,zrejme sluzebni oktavkou kombi,auto za nim posunul asi o 30cm zpet,ve predu stojiciho peguota odsunul asi tak o15cm,byl tezsi nez ta felicie vzadu,kdyz jsme to videl,jak je mu to fakt uplne jedno ze ty auta obouchave zepredu,zezadu,mel jsme chut ho jit vyfuckovat!!! dojebal blatniky na dvou cizich autech jen proto,aby to mel blizko ke svemu vchodu.. bohuzel takovy curaci mezi nama ziji...
Tak tohle je fakt neuvěřitelné, že to člověk udělá ještě ke všemu vědomě. To přece musel docela zabrat aby posunul zabržděné auto o 30cm! Nechápu :?
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

No já jsem dnes taky zažil docela srandu : stojíme v kolone v praze a z leva vidím již delší dobu čekající auto takže když s ekolona hnula, tak jsem se nerozjíždel a pustil zmatenou dívčinu snažící se do kolony zapojit. Bohužel řidička G4 za mnou si jaksi nevsimla že i když se kolona přede mnou hnula tak já se nehejbu a suvereně se rozjela, překonala ty 2metry co nás dělili a doslova si narvala roh nárazníku mého Terryho ( Nissan Terrano 1 - ocelový zadní nárazník ) přesne do svetla. Trefila se tak krásne že nemá poskozeno nic jiného než svetlo. Dostala mne její první slova : "Jste všichni v pořádku? to byla ale pecka... " :D když jsem jí řekl že jsem nic necítili, jen slyšeli ránu, auto mám nepoškozené a dokonce ani neodřela nárazník, tak se málem rozbrečela :D tak jsme se jí koukli na Géčko a v pondelí přijde na výmenu světlu k nám do nemocnice, naštěstí se trefila tak prefektně, že neohnula jediný plech jen prostě vybila světlo :)

Docela mne překvapilo kolik řidičů i co jelo kolem stáhlo okýnko a volalo na ní, že je kráva, at se naučí jezdit atd, i když kolem projíždeli třeba i 5minut po nehodě a vlastně ani nemohli vedet co se stalo.. Prostě lidská ohleduplnost jen pohledět :(
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Praet : jestli chceš stav se a Venca se ti na ten nárazník jukne a dáme to do kupy.. ( pokud je to urvané, mužem pro auto zajet s podvalem ).
Odpovědět

Zpět na „Celica“