Negativna recenzia - AWF - 1.Servisna prehliadka (15.000km)
Negativna recenzia - AWF - 1.Servisna prehliadka (15.000km)
deleted....
Naposledy upravil(a) zk24 dne čtv 29.10.2009, 07:07, celkem upraveno 1 x.
Re: Negativna recenzia - AWF - 1.Servisna prehliadka (15.000
No,takto -ja si myslím,že sa nemáš prečo rozčulovať kvôli jednej žuvačke.
No samozrejme ťa chápem- ide čisto o princip.
Predovšetkým ta arogancia k tvojej osobe z ich strany je neospravedlniteľná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.Bohužiaľ,na slovensku je veeeeeeeľa takýchto servisov(myslím čo sa týka arogancie)-a nemám teraz na mysli konkrétne len servis TOYOTA.
Tú "sťažnosť" osobne schvalujem a tiež by som tak postupoval
Z vlastných skuseností so sťažnosťami (vždy adresované na PRAHU-toyota.cz) môžem dopredu napísať,že si na nich posvietia a ak by chcel zákazník (jedna z ich ponúk) byť pri riešení takýchto nepríjemností pri tom,oni bez komentárov ti vyhovejú-som o tom presvedčený.
Bohužiaľ,treba na nich takto "zaútočiť"- potom oni ušká sklopia.

No samozrejme ťa chápem- ide čisto o princip.
Predovšetkým ta arogancia k tvojej osobe z ich strany je neospravedlniteľná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.Bohužiaľ,na slovensku je veeeeeeeľa takýchto servisov(myslím čo sa týka arogancie)-a nemám teraz na mysli konkrétne len servis TOYOTA.

Tú "sťažnosť" osobne schvalujem a tiež by som tak postupoval

Z vlastných skuseností so sťažnosťami (vždy adresované na PRAHU-toyota.cz) môžem dopredu napísať,že si na nich posvietia a ak by chcel zákazník (jedna z ich ponúk) byť pri riešení takýchto nepríjemností pri tom,oni bez komentárov ti vyhovejú-som o tom presvedčený.
Bohužiaľ,treba na nich takto "zaútočiť"- potom oni ušká sklopia.

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Re: Negativna recenzia - AWF - 1.Servisna prehliadka (15.000
Som rada, ze si pochopil ze vobec nejde o tu zuvacku... bol to len nastroj na to, ako zistit aki v skutocnosti su.

paušalizovat na celý servis takovou ptákovinu nemá moc cenu, bylo by teda fér zjistit, kdo se tam skutečně hrabal a požádat vedoucího servisu o zaujetí stanoviska.. písemně!!
btw možná můžeš být ráda, že ti auto opravoval někdo opravdu zkušený, ještě z minulého režimu, joj, to se bez oběda, svačinky a pívečka vůbec ale vůbec neopravovalo...

btw možná můžeš být ráda, že ti auto opravoval někdo opravdu zkušený, ještě z minulého režimu, joj, to se bez oběda, svačinky a pívečka vůbec ale vůbec neopravovalo...

- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
V autě, který dávám na servisní prohlídky mám hromadu žvejkaček, tictacu, atd. a to snad ve všech přihrádkách co v autě jsou. Nikdy jsem nezpozoroval, že by se nějaká ztratila. S určitostí, že žádná nezmizela to říct nemůžu, protože je opravdu nemám dopředu spočítané (u tictacu to snad ani spočítat nejde)
Možná bych to ale jak tak koukám začít počítat mohl...
Spočítané mám akorát CD, kterých pokaždé v autě vozím mezi 30 a 40 kusy (z naprosté většiny jen originální). Nikdy se žádné neztratilo a nikdy jsem ani nenašel v radiu jiné než tam bylo strčené předtím. Dokonce v autě vozím i drobáky (ať už Kč nebo Eura) a také nezmizel ani halíř (případně cent). No, je to hlavně o lidech...

Spočítané mám akorát CD, kterých pokaždé v autě vozím mezi 30 a 40 kusy (z naprosté většiny jen originální). Nikdy se žádné neztratilo a nikdy jsem ani nenašel v radiu jiné než tam bylo strčené předtím. Dokonce v autě vozím i drobáky (ať už Kč nebo Eura) a také nezmizel ani halíř (případně cent). No, je to hlavně o lidech...
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen

http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Bohuzial Zuzka akosi opomenula skopirovat zo Slovenskeho fora aj jeden svoj kratucky prispevok, ktory sa tykal samotnej prace v servise. Tak jej hadam nebude vadit ked to spravim za nu, bo takto to vypada, akoby bol ten servis najhorsi na svete skrz zuvacku...
zk24 píše:Povodne som mala pripraveny uplne iny preslov, pretoze robotu odviedli vyborne. Maximalna spokojnost. Spravili co mali spravit, aj to o co som ich dodatocne poziadala. Chcela som len a len chvalit... ale moje nasledne dojmy ma ovplyvnili opacnym smerom.
Dámy-Páni -pre tých,ktorí to možno berú v opačnom slova zmysle ,napíšem za Zuzku aj ja,ako tu hore spomínaju chalani.-neide tu o nejaké žuvačky,tic-taci,alebo iný spotrebný popríp. ne(s)potrebný material !
Išlo tu čisto o PRINCIP a "KOMUNIKACIU" -konkrétneho-dokonca menovaného servisu so zákazníkom !!!!
Teda presnejšie o reakciu pána servisanta v telefone,ktorému zavolala,čo si vlastne všimla...
Išlo tu čisto o PRINCIP a "KOMUNIKACIU" -konkrétneho-dokonca menovaného servisu so zákazníkom !!!!
Teda presnejšie o reakciu pána servisanta v telefone,ktorému zavolala,čo si vlastne všimla...
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Je sice v poriadku, ze slo o princip, to snad chape kazdy clovek s IQ nad 50. Ale ako sa vravi kazda minca ma 2 strany, a Zuzka akosi opomenula tu spomenut aj tu druhu stranu servisu (dokonca by som povedal tu, pre ktoru tam idem), a na slvoenskom fore nakoniec spomenula, ze z tohoto pohladu nemala so servisom ziaden problem. A ja osobne si myslim, ze by bola velka chyba, keby bola tato druha strana mince nespomenuta, nic na svete predsa nie je cierno biele (ako prvy prispevok tejto temy)...
Ano-veď som napísal-ako píšete aj vy -nad mojim príspevkom-t.j.myslel som tým teba a aj borlanda(dobre si citoval Zuzkine slová aj práve tu pozitiv.stránku servisu).Ale mne sa skôr nepáči ten arogantný telefonát..
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
vzdy je to o ludoch,, aj v tom servise musia prijat ludi, ktorych ak by poslali na psychotesty,, tak by 90% tym nepresla. Poznam v Toyotach servisoch vela mechanikov,, nie vsetci su privetivi,, nie vsetci robia pracu so zaujmom o blaho zakaznika,, je vidiet, ze su tam len preto aby si odrobili 8h,, a padlo to pre nich,, ale niektori doma opravuju toyoty, a o nich by sa dalo povedat, ze su trocha ini,, aj ked to nieje ten dovod ze su ini,, ale aspon vidiet, ze maju uplne iny zaujem o pracu v TOyota servise,, tot moja vlastna skusenost.
PS: poznatok je z AT Zilina.
PS: poznatok je z AT Zilina.
Mozno zabudla skopirovat,ale tu to aj tak spomenula:Srandista píše:Bohuzial Zuzka akosi opomenula skopirovat zo Slovenskeho fora aj jeden svoj kratucky prispevok, ktory sa tykal samotnej prace v servise. Tak jej hadam nebude vadit ked to spravim za nu, bo takto to vypada, akoby bol ten servis najhorsi na svete skrz zuvacku...
zk24 píše:Povodne som mala pripraveny uplne iny preslov, pretoze robotu odviedli vyborne. Maximalna spokojnost. Spravili co mali spravit, aj to o co som ich dodatocne poziadala. Chcela som len a len chvalit... ale moje nasledne dojmy ma ovplyvnili opacnym smerom.
zk24:Vseobecne s pracou som bola spokojna, takze som nemala dovod si nieco vymyslat. Bola som obsluzena kavou, boli mili, vsetko o co som ich poziadala spravili. Cena sedela s cennikom.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.