Marty tys chtel od Honzi to 4a-ge cko?
Já vím, ale stejně jsem byl v šokukudl píše:Marty: Ty si nevidel jak resim tesneni na vstricich tys to videl kdyz odesly ne? Jak z toho tekly ty gejzyry benzinupak sem v toyote koupil origo preci... No s tim tesnenim to nebylo sikovny, ale chtel sem to zkusit pac mi zustalo auto na chalupe a potreboval sem ho dostat aspon do praglu. Chybama se clovek uci
![]()
![]()
Marty tys chtel od Honzi to 4a-ge cko?
To jsem rád že už zítra moje stříbrná nebude parkovat v ulici samakudl píše:Takze dneska si konecne jedu pro svoji krasavici do dobrise, kluci zjistili ze dat tam 4a-ge by bylo obtiznejsi nez se zdalo kvuli odlisne prevodovce a par kablikum navic. Takze se opravilo stavajici aefko, coz obnasi srovnani hlavy novy srouby hlavy tesneni pod hlavu, tesneni pod saci a vyfukove svody, novy chladic novou baterku,vodni pumpu,kable ke svicka a svicky a samozrejme olej a jeho filtrik pak sem si od kluku nechal este vymenit lozisko v koletakze ten motor kterej tam ted je tam este asi nakou chvili zustane
a aspon se udela kastle, ktera je mirne receno v pr... fotky myho odvetrani kufru dodam