poradte mi E10
poradte mi E10
Zdravim. Nejak uz me corolla zacina stvat. Dost veci tam mam za tri roky menenych a porad to neni ono. Kdyz jedu a pomalinku zastavuju, ozve se takove zarachtani od motoroveho prostoru. Nevite co by to mohlo byt? Nedavno byla menena spojka. Jinak nikde nic nemlati. Mam Rollku rad, ale uz opravdu premyslim, ze bych to prodal a koupil si neco jineho... treba Avensis 98 1.8i

Toyota Corolla liftback 1.3 16V 65kw  rv. 1994 - bohužel po nehodě minulost 
Honda Civic Aerodeck 1.6 16V 85kw rv. 1999
Toyota Avensis kombi 1997 2.0TD

To "jako" je velmi na místě, protože se mi taky "jako" ze předu ozývaly pískavé zvuky, které jsem přisoudil jetým brzdovým destičkám a nakonec to byly zadní brzdy v háji, takže poslechnou v rámci možností z venku vozugeorgin píše:jako od motoru, takove lehke zarachtani, kdyz jedu pomalu, seslapnu spojku a zastavuju.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D

Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Nemáš ruplou nějakou manžetu na poloose a nemlátí to kvůli tomu? Nebo homokyneťák? Nechcu strašit, ale mě se stalo, že potom co jsem corollu testoval na dálnici (200) mi rupla manžeta a začalo to mlátit v určitých otáčkách  
 , už sem myslel kdo ví, co se nestalo, a byla to taková prkotina... 
Jestli říkáš zepředu (s jistotou) a při zastavování, tak projít hnací soustavu no, ty brzdy taky, může být něco volnýho, silentbloky zkontrolovat, no a teoreticky třeba i ložiska v převodovce.

Jestli říkáš zepředu (s jistotou) a při zastavování, tak projít hnací soustavu no, ty brzdy taky, může být něco volnýho, silentbloky zkontrolovat, no a teoreticky třeba i ložiska v převodovce.
Holomek!

pri vymene spojce byla sundavana cela napravnice. Pristi tyden jde  rollka na olej a na chladicku, tak mu reknu, aby se mi na to mrknul. Diky moc za prispevky 

Toyota Corolla liftback 1.3 16V 65kw  rv. 1994 - bohužel po nehodě minulost 

- Beaver
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Pokud jsou tam ještě původní silentbloky stabilizátoru a taky tyčky stabilizátoru, může to být i tím. Při brždění v tom stabilizátoru vzniká trochu pnutí a může to tím pádem vyloudit nějakej zvuk, pokud je tam vůle v uložení. Chtělo by to slyšet, těžko se takhle hádá 

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz

Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz