E11 - poškozený zámek
- zdenek slavik
- Člen Týmu
zámek u corollky
ahoj, kdysi se mi zlomil klíč v zámku, nezbylo než to všechno rozebrat, vyndat zámek a vyklepnout ho ven, naštěstí to šlo, mám centrál, vše na jeden klíč, zatím to funguje
- Ne2d
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Mě se taky poštěstilo nedávno přijít k autu s poškozeným zámkem. Někdo si asi spletl corollu s octavií a zkoušel se dosti amatérským způsobem dostat dovnitř, bohužel při páčení ulomil hrot nejspíš šroubováku a ten zůstal uvnitř, takže dovnitř nejde strčit klíč. Řeší to centrál sice, ale ten hrot tam prostě je a magnetem nebo nečim jiným se mi nepodařilo ho vyndat. (fotku neumim vložit, ale je poškozená akorát ta vnější krytka)
Poraďte mi, co bych měl udělat, co se má rozebrat atd.. zámek sám o sobě asi poškozený neni, jen prostě za tou krytkou je kus čehosi. předpokládám, že to musim vyndat zevnitř, tzn. rozebrat dveře ?
(na druhou stranu jsem rád, že jí neotevřel, i když v ní nic cenného nebylo, aspoň vidim, že to něco vydrží, už jenom ty "kolíčky" jak vyskakujou u jiných aut, které v corolách nejsou mi přijdou jako dobrý nápad, náhodou když zapomenu zamnout, tak to hned není vidět.)
Ještě mám jeden dotaz, stalo se mi to vícekrát, než jsem si toho všimnul, když odejdu od odemčeného auta na větší vzdálenost ,tak se po chvíli samo zamyká, máte to také? dost mě to překvapilo, tahle vychytávka
Poraďte mi, co bych měl udělat, co se má rozebrat atd.. zámek sám o sobě asi poškozený neni, jen prostě za tou krytkou je kus čehosi. předpokládám, že to musim vyndat zevnitř, tzn. rozebrat dveře ?
(na druhou stranu jsem rád, že jí neotevřel, i když v ní nic cenného nebylo, aspoň vidim, že to něco vydrží, už jenom ty "kolíčky" jak vyskakujou u jiných aut, které v corolách nejsou mi přijdou jako dobrý nápad, náhodou když zapomenu zamnout, tak to hned není vidět.)
Ještě mám jeden dotaz, stalo se mi to vícekrát, než jsem si toho všimnul, když odejdu od odemčeného auta na větší vzdálenost ,tak se po chvíli samo zamyká, máte to také? dost mě to překvapilo, tahle vychytávka
Mě se auto samo zamkne pouze v případě, že do 30 vteřin od odemčení neotevřu dveře.Ne2d píše:Mě se taky poštěstilo nedávno přijít k autu s poškozeným zámkem. Někdo si asi spletl corollu s octavií a zkoušel se dosti amatérským způsobem dostat dovnitř, bohužel při páčení ulomil hrot nejspíš šroubováku a ten zůstal uvnitř, takže dovnitř nejde strčit klíč. Řeší to centrál sice, ale ten hrot tam prostě je a magnetem nebo nečim jiným se mi nepodařilo ho vyndat. (fotku neumim vložit, ale je poškozená akorát ta vnější krytka)
Jaa mam momentalne taky problem se zamkem u ridice. ....zatim to resim ze si musim odemknout pres spolujezdce coz me zacina uz sr.... takze jak to tak ctu bylo by teoreticky mozne prehodit zamek spolujezdce na misto ridice ? jinak do budoucna planuju udelat central ale bohuzel sme chudy student a financni prostredky mi to zatim nedovoluji 
Toyota Corolla E11 FL - 1,4 16V VVT-i
- Pizzamancz
- Řidič
Univerzální centrál stojí 19 €, což mi nepříjde moc... jestli chceš, mihu dodat.Kubbasss píše:Jaa mam momentalne taky problem se zamkem u ridice. ....zatim to resim ze si musim odemknout pres spolujezdce coz me zacina uz sr.... takze jak to tak ctu bylo by teoreticky mozne prehodit zamek spolujezdce na misto ridice ? jinak do budoucna planuju udelat central ale bohuzel sme chudy student a financni prostredky mi to zatim nedovoluji
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
Taaaak centraaal namontovany,zamky odpojene a smele si muzu zamykat a odemykat do aleluuuja(dokud mi ovsem neodejde baterka v dalce)
Takze timto dekuji PizzamanoviCz
a muzu doporucit .... nez ten zamek opravovat nejlepsi asi vazne bude ten central... Je to pohodlnejsi a min starosti nez s tim vysr..nym zamkem kterej blbne 
Toyota Corolla E11 FL - 1,4 16V VVT-i