co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

Kysi píše:
Hug0 píše:shanim pravej brzdovej trmen (nebo aspon valecek) na celicu 1.6 sti r.v. 1991....
No nechci rypat, ale zkontrolovat si brzdy kdyz mi to zacne byt podezrele povazuju za samozrejmost 8)
V poho :) abych to upresnil vse co sem napsal se udalo v jeden den... po proslapnuti brzdy sem ihned (ale velmi opatrne :-D ) jel ke znamymu na dilnu a shodil kolo.. pak nasledovalo to krasne zjisteni.. od ty doby az do dnes auto nejezdilo. Ted uz tam jsou novy kotouce, pistky, desky, tesneni. casem bych chtel bud nalakovat trmeny, nebo koupit novy.. prece jenom ty orezly vypadaj strasne ( i kdyz na vzdory svemu stari chodi bezvadne!!!)
Today:
KTM 625 SMC - for fun :)
BMW e46 coupe - daily fun :)
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold :(
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned :(
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed :(

http://www.sportovnivozy.cz
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Dneska se mi po cestě do práce připletl do cesty pošťák s dodávkou a abych ho i sebe nezrušil tak jsem se vyhýbacím manévrem dostal až na chodník .. :-(

Bohužel tím, že je to snížený to odnesl vlnovec a svody. Budem to hnát přes pojišťovnu, ale na rok výroby 94 se údajně vztahuje amortizace nových dílů ve výši 50% .. chmm. :-(

Nemá někdo zbytečný svody a vlnovec na dvoulitra T20 (3S-GE) ?

Díkec
Obrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Jaké jsou to svody 4-1 nebo 4-2-1 ?
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

kotass> no já pořád řikám radši nahoru, než dolu--- nízký auto se jednoho dne vždycky nevyplatí... jako na srazu ta 7g co chytla kořen v kempu. UP UP. vlnovce se prodávaj univerzální za pár kaček, to problem neni, jen ty svody teda...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

zdravim. lidi mam prosbu nekdo mi ukradl auto a mel sem v nem klice i od celici :((( nemate nahodou nekdo doma sadu zamku s klicem? nebo nevite novy klic mi asi nikdo neudela kdyz jediny mi ukradli s octavkou ze??? prosim o pomoc :(
Today:

Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

HugO - nove zamky v toyote i se spinackou 6000,-, novy jeden zamek plus klice 1400,- , novy klic by ti udelali jedine pokud bys mel kod klice - ktery je ke klicim prilozen na plechovem "privesku" - tam je cena jako za zamek plus 1000,- za predelani podle kodu , pochybuji ze to nekdo z vas nekdy videl , takze musis schanet od nekoho komplet , ja mam kdyztak spinacku s klicem navic

btw. mam od celdy dvoje nahradni klice :wink: je dobre si je poridit
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne pát 09.10.2009, 13:25, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Pavo.B. píše:HugO - nove zamky v toyote i se spinackou 6000,-, novy jeden zamek plus klice 2400,- , novy klic by ti udelali jedine pokud bys mel kod klice - ktery je ke klicim prilozen na plechovem "privesku" , pochybuji ze to nekdo z vas nekdy videl , takze musis schanet od nekoho komplet , ja mam kdyztak spinacku s klicem navic

btw. mam od celdy dvoje nahradni klice :wink: je dobre si je poridit
Ty plechové "přívěsky" mám ke každému z mých 3 druhů klíčů, co mám k corolle :lol:
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

libor12 píše:Jaké jsou to svody 4-1 nebo 4-2-1 ?
Myslím na 99% že 4-2-1 .. věděl bys o něčem ?

Díky Pavel
Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Pokuď je to tak jak jsi napsal tak jedny ti rezervuju se vším všudy.Zavolej Idahovi nebo Liborovi on ti to asi už řekne celkem.Ahoj psal jsem ti i SZ.Alespoň ušetříš.
Nějaké ty auta doma jsou.
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Super DOKY, díky za Tvojí pomoc.
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Hugo> ejjj no klíče to chce mít vždycky v kapse a druhý schovaný doma.
Já mam navíc 2 zámky- ale každej jinej bez klíčů. Klíče maj na vrakovišti- měli by mít sbírky klíčů? Bejt tebou zkusim zavolat na vrakoviště, jestli tam nemaj komplety někde... 3zámky s klíčema... myslim, že bys moh mít štěstí a že to někoho napadlo, že se takovej průser někdy může stát. :shock: no jo, ale ještě vlastně by museli mít i tu zásuvku na startování klíčem... ejjjj

ps: např. na Nový VsiII... byla červená 5g. já sem si bral dveře pro řidiče. a mam tedy zámek. oni maj klíče, možná tam jsou ještě dveře od spolujezdce, kufr se zámkem a starovací ďoura na klíč. Nevim ale, jestli tam vůbec něco zbylo... už je to pár měsíců... buďto jo, nebo si počkat až tam přijede další celi na "rozbor", dohodnout se a rezervovat do předu.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

[quote="micron"]Hugo> ejjj no klíče to chce mít vždycky v kapse a druhý schovaný doma.
ja vim, sem blbec... akorat celicu mam necely dva mesice a mila pani mi k ni dala jen jeden klic s tim ze mi dalsi posle az je najde.. dnes sem ji psal tak doufam ze uz je nasla...zacnu parkovat v garazi a mamino auto vyhodim na mraz.. ale stejne budu asi muset (aspon pro klid duse) ty novy zamky poridit... vetsi strach mam z toho ze celda stala 3 metry za octavkou kdyz ji ukradli a klice tam sou v kasliku a je na nich toyota :( budu mit asi par bezesnych noci nez mi prijdou nahradni nebo sezenu zamky. mam o ni o chudinku strach. nejhorsi je ze sem si je chtel uz asi mesic dojit pridelat kdybych je nahodou ztratil nebo zalomil. proste vydarenej patek :( to je jak vyhodit haldu penez z okna... je mi strasne lito ty octavky bylo to suprovy auto a aspon byl cas dat do kupy celdu a nenicit ji vic. a este vsechny doklady a podobny veci. proste mi par zlodeju udelalo ohromnou radost :((( ale moc dekuju za rady
Today:

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

=mno, sice píšu trošku pozdějc... ale stejně, zejtra se tedy vyspíš ještě mnohem klidnějc než dnes.... to, že by si nějakej pamrd dovolil odject s celicou neexistuje... to by musel bejt totální amater nebo totální demeter. nikdo kdo má alepoň 10 % mozku by si to nedal... jen by na sebe upozonil, za A: za B: auto nemá skoro žádnou cenu, což je krásná výhoda, která mě když nic jinýho baví... za C: prozradil by kde je okávka a za d: nikdy by ti nikdo nešáhnul na celicu ani kdyby byla otevřená... jsou to auta "bezcenný" pro tyhle hajzly---- výhoda pro tebe/ mě- nás--- ani nemusíš auto zamykat.... ten, kdy by se odvážil s celiou odject by byl automaticky za mřížema... a to ty kundy vědi... nidko by se jí ani nedotk a tomu věř.... ty auta jsou moc starý a hlavně "moc horký" jakmile by se někde ocitnul tenhle vůz, okamžitě by o něm věděla první policejní hlídka kdekoliv.

Takže můžeš se zejtra klidně vyspat, celicu můžeš nechat klidně venku a ani jí nemusíš zamykat... nikdo si to nedá ani kdyby měl klíče... to jsou bezcenný auta/ výhoda pro majitele..... ale oktávku už si nekupuj/ neber na firmu- i kdybys tam měl 10 systemů proti krádeži, stejně ti zmizí... sračky na volant/ páku, alarmy... hehehehe.... to je k smíchu... nezastavíš je... čim víc tam budeš mít "vynálezů, o to víc se budou snažit aby ti skoda zmizela... audi, vW, a další.... japonci maj prostě jednu výhodu - i firemní, nekradou se.
ObrázekObrázekObrázek
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

shanim pro znameho: nebude mit nekdo nahodou dily z kridla 2.0gti 5g. ? potreboval bych ty dva krajni dily ktere jsou na kastli ne primo kridlo ktere je na viku kufru....
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

shanim tepelnou izolaci kapoty na 4WD 5gen, jen nepotrhanou, dik
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Odpovědět

Zpět na „Celica“