V pohoKysi píše:No nechci rypat, ale zkontrolovat si brzdy kdyz mi to zacne byt podezrele povazuju za samozrejmostHug0 píše:shanim pravej brzdovej trmen (nebo aspon valecek) na celicu 1.6 sti r.v. 1991....
co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- Hug0
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
KTM 625 SMC - for fun
- Kotass
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Dneska se mi po cestě do práce připletl do cesty pošťák s dodávkou a abych ho i sebe nezrušil tak jsem se vyhýbacím manévrem dostal až na chodník ..
Bohužel tím, že je to snížený to odnesl vlnovec a svody. Budem to hnát přes pojišťovnu, ale na rok výroby 94 se údajně vztahuje amortizace nových dílů ve výši 50% .. chmm.
Nemá někdo zbytečný svody a vlnovec na dvoulitra T20 (3S-GE) ?
Díkec
Bohužel tím, že je to snížený to odnesl vlnovec a svody. Budem to hnát přes pojišťovnu, ale na rok výroby 94 se údajně vztahuje amortizace nových dílů ve výši 50% .. chmm.
Nemá někdo zbytečný svody a vlnovec na dvoulitra T20 (3S-GE) ?
Díkec

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
kotass> no já pořád řikám radši nahoru, než dolu--- nízký auto se jednoho dne vždycky nevyplatí... jako na srazu ta 7g co chytla kořen v kempu. UP UP. vlnovce se prodávaj univerzální za pár kaček, to problem neni, jen ty svody teda...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Hug0
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zdravim. lidi mam prosbu nekdo mi ukradl auto a mel sem v nem klice i od celici
(( nemate nahodou nekdo doma sadu zamku s klicem? nebo nevite novy klic mi asi nikdo neudela kdyz jediny mi ukradli s octavkou ze??? prosim o pomoc 
Today:
KTM 625 SMC - for fun
KTM 625 SMC - for fun
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
HugO - nove zamky v toyote i se spinackou 6000,-, novy jeden zamek plus klice 1400,- , novy klic by ti udelali jedine pokud bys mel kod klice - ktery je ke klicim prilozen na plechovem "privesku" - tam je cena jako za zamek plus 1000,- za predelani podle kodu , pochybuji ze to nekdo z vas nekdy videl , takze musis schanet od nekoho komplet , ja mam kdyztak spinacku s klicem navic
btw. mam od celdy dvoje nahradni klice
je dobre si je poridit
btw. mam od celdy dvoje nahradni klice
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne pát 09.10.2009, 13:25, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ty plechové "přívěsky" mám ke každému z mých 3 druhů klíčů, co mám k corollePavo.B. píše:HugO - nove zamky v toyote i se spinackou 6000,-, novy jeden zamek plus klice 2400,- , novy klic by ti udelali jedine pokud bys mel kod klice - ktery je ke klicim prilozen na plechovem "privesku" , pochybuji ze to nekdo z vas nekdy videl , takze musis schanet od nekoho komplet , ja mam kdyztak spinacku s klicem navic
btw. mam od celdy dvoje nahradni kliceje dobre si je poridit
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Hugo> ejjj no klíče to chce mít vždycky v kapse a druhý schovaný doma.
Já mam navíc 2 zámky- ale každej jinej bez klíčů. Klíče maj na vrakovišti- měli by mít sbírky klíčů? Bejt tebou zkusim zavolat na vrakoviště, jestli tam nemaj komplety někde... 3zámky s klíčema... myslim, že bys moh mít štěstí a že to někoho napadlo, že se takovej průser někdy může stát.
no jo, ale ještě vlastně by museli mít i tu zásuvku na startování klíčem... ejjjj
ps: např. na Nový VsiII... byla červená 5g. já sem si bral dveře pro řidiče. a mam tedy zámek. oni maj klíče, možná tam jsou ještě dveře od spolujezdce, kufr se zámkem a starovací ďoura na klíč. Nevim ale, jestli tam vůbec něco zbylo... už je to pár měsíců... buďto jo, nebo si počkat až tam přijede další celi na "rozbor", dohodnout se a rezervovat do předu.
Já mam navíc 2 zámky- ale každej jinej bez klíčů. Klíče maj na vrakovišti- měli by mít sbírky klíčů? Bejt tebou zkusim zavolat na vrakoviště, jestli tam nemaj komplety někde... 3zámky s klíčema... myslim, že bys moh mít štěstí a že to někoho napadlo, že se takovej průser někdy může stát.
ps: např. na Nový VsiII... byla červená 5g. já sem si bral dveře pro řidiče. a mam tedy zámek. oni maj klíče, možná tam jsou ještě dveře od spolujezdce, kufr se zámkem a starovací ďoura na klíč. Nevim ale, jestli tam vůbec něco zbylo... už je to pár měsíců... buďto jo, nebo si počkat až tam přijede další celi na "rozbor", dohodnout se a rezervovat do předu.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Hug0
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
[quote="micron"]Hugo> ejjj no klíče to chce mít vždycky v kapse a druhý schovaný doma.
ja vim, sem blbec... akorat celicu mam necely dva mesice a mila pani mi k ni dala jen jeden klic s tim ze mi dalsi posle az je najde.. dnes sem ji psal tak doufam ze uz je nasla...zacnu parkovat v garazi a mamino auto vyhodim na mraz.. ale stejne budu asi muset (aspon pro klid duse) ty novy zamky poridit... vetsi strach mam z toho ze celda stala 3 metry za octavkou kdyz ji ukradli a klice tam sou v kasliku a je na nich toyota
budu mit asi par bezesnych noci nez mi prijdou nahradni nebo sezenu zamky. mam o ni o chudinku strach. nejhorsi je ze sem si je chtel uz asi mesic dojit pridelat kdybych je nahodou ztratil nebo zalomil. proste vydarenej patek
to je jak vyhodit haldu penez z okna... je mi strasne lito ty octavky bylo to suprovy auto a aspon byl cas dat do kupy celdu a nenicit ji vic. a este vsechny doklady a podobny veci. proste mi par zlodeju udelalo ohromnou radost
(( ale moc dekuju za rady
ja vim, sem blbec... akorat celicu mam necely dva mesice a mila pani mi k ni dala jen jeden klic s tim ze mi dalsi posle az je najde.. dnes sem ji psal tak doufam ze uz je nasla...zacnu parkovat v garazi a mamino auto vyhodim na mraz.. ale stejne budu asi muset (aspon pro klid duse) ty novy zamky poridit... vetsi strach mam z toho ze celda stala 3 metry za octavkou kdyz ji ukradli a klice tam sou v kasliku a je na nich toyota
Today:
KTM 625 SMC - for fun
KTM 625 SMC - for fun
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
=mno, sice píšu trošku pozdějc... ale stejně, zejtra se tedy vyspíš ještě mnohem klidnějc než dnes.... to, že by si nějakej pamrd dovolil odject s celicou neexistuje... to by musel bejt totální amater nebo totální demeter. nikdo kdo má alepoň 10 % mozku by si to nedal... jen by na sebe upozonil, za A: za B: auto nemá skoro žádnou cenu, což je krásná výhoda, která mě když nic jinýho baví... za C: prozradil by kde je okávka a za d: nikdy by ti nikdo nešáhnul na celicu ani kdyby byla otevřená... jsou to auta "bezcenný" pro tyhle hajzly---- výhoda pro tebe/ mě- nás--- ani nemusíš auto zamykat.... ten, kdy by se odvážil s celiou odject by byl automaticky za mřížema... a to ty kundy vědi... nidko by se jí ani nedotk a tomu věř.... ty auta jsou moc starý a hlavně "moc horký" jakmile by se někde ocitnul tenhle vůz, okamžitě by o něm věděla první policejní hlídka kdekoliv.
Takže můžeš se zejtra klidně vyspat, celicu můžeš nechat klidně venku a ani jí nemusíš zamykat... nikdo si to nedá ani kdyby měl klíče... to jsou bezcenný auta/ výhoda pro majitele..... ale oktávku už si nekupuj/ neber na firmu- i kdybys tam měl 10 systemů proti krádeži, stejně ti zmizí... sračky na volant/ páku, alarmy... hehehehe.... to je k smíchu... nezastavíš je... čim víc tam budeš mít "vynálezů, o to víc se budou snažit aby ti skoda zmizela... audi, vW, a další.... japonci maj prostě jednu výhodu - i firemní, nekradou se.
Takže můžeš se zejtra klidně vyspat, celicu můžeš nechat klidně venku a ani jí nemusíš zamykat... nikdo si to nedá ani kdyby měl klíče... to jsou bezcenný auta/ výhoda pro majitele..... ale oktávku už si nekupuj/ neber na firmu- i kdybys tam měl 10 systemů proti krádeži, stejně ti zmizí... sračky na volant/ páku, alarmy... hehehehe.... to je k smíchu... nezastavíš je... čim víc tam budeš mít "vynálezů, o to víc se budou snažit aby ti skoda zmizela... audi, vW, a další.... japonci maj prostě jednu výhodu - i firemní, nekradou se.

-
Celi-johnny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
shanim pro znameho: nebude mit nekdo nahodou dily z kridla 2.0gti 5g. ? potreboval bych ty dva krajni dily ktere jsou na kastli ne primo kridlo ktere je na viku kufru....