Prosím o pomoc!!!!Toyota Celica 7.gen.

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
HBOSS
Řidič

Prosím o pomoc!!!!Toyota Celica 7.gen.

Příspěvek od HBOSS »

Zdravím všechny příznivce Celic,jelikož jsem si asi cca před třema měsícema pořídil Celicu 7.gen. r.v.2001,chtěl bych poprosit o pomoc a rady,kde se dají sehnat nějaké kosmetické díly :lol: scháním originál volant,je tam celkem sedřenej už,pak kožená výstelka na loket ve dveřích u řidiče,mám jí tam rozdrbanou :( a pak sedadlo řidiče,nevím estli se dá potah jenom sundat a vyměnit,mám černo-červenou barvu a je propálenej od cigára a s boku sedřenej.Pokud budete vědět kde nějaký díly seženu,budu moc rád.Děkuji
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Ahoj chlape,no u těch 7,je to celkem dost problém cokoli takového sehnat,poněvadž nikde na vrakáči nic není.Ale chce to trpělivost a něco se namane.Hodně štěstí a najetých km. 8)
Obrázek
Pavel Liška
Věčnej rejpal

prosím o pomoc!!!!!celica 7g

Příspěvek od Pavel Liška »

Stanly koupil bouranou kvůli motoru .
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Re: prosím o pomoc!!!!!celica 7g

Příspěvek od Pavo.B. »

Pavel Liška píše:Stanly koupil bouranou kvůli motoru .
viz. zde posledni prispevek

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 1&start=75
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Díky chlapy,Stanlymu sem napsal,tak snad se něco namane a sežene.Jinak budu se snažit v co nejbližší době sem nějak narvat fotky.Jinak auto to je vynikající,jenom doufám,že mě nepotká příhoda s olejem a jeho mizení. :D
Vladas
Navigátor

Příspěvek od Vladas »

Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Ahoj chlape teď jsem také hledal nějaké díly taky na mojí Celicu 7g. Zde mají nějakou 7g. na díly http://www.toyota-vrakoviste.cz/index.p ... &produkt=5
Tak hodně štěstí.
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Díky moc chlapy za pomoc,sem už myslel že nic nenajdu,hlavně bych chtěl poděkovat Stanlymu,za poskytnutí supr dílů :)
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

Zdarec. na 99procent bych jel pristi patek do hradesina. pokud by mel nekdo zajem abych se napr na neco konkretniho zeptal ci podival tak dejte vedet o co by ste meli zajem.
HBOSS
Řidič

Výměna volantu!

Příspěvek od HBOSS »

Zdravím,nechci zakládat nové téma,tak se zeptám tady,estli nemáte někdo zkušenost s výměnou volantu v 7.gen. Jsem to zkoušel,povolil jsem dva šrouby zespoda,ale pořád mi nejde střed s airbagem vyndat.Nevím estli silou nato,nebo jak,radši se zeptám :) Děkuji
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna volantu!

Příspěvek od Vazli »

HBOSS píše:Zdravím,nechci zakládat nové téma,tak se zeptám tady,estli nemáte někdo zkušenost s výměnou volantu v 7.gen. Jsem to zkoušel,povolil jsem dva šrouby zespoda,ale pořád mi nejde střed s airbagem vyndat.Nevím estli silou nato,nebo jak,radši se zeptám :) Děkuji
hlavne si odpoj baterku at ti nahodou nevyleti pytel do obliceje jinak nevim jak u celici ale u vetsiny aut musis povolit vsechny srouby ze spodu volantu
Odpovědět

Zpět na „Celica“