kabinovej filtr
kabinovej filtr
tak jsem o víkendu vyfoukal a vyluxoval kabinovej filtr a musim říct, že je to znát, teď to fouká o poznání líp, všem co jste psali, že se vám mlží okna vřele doporučuji..., na 1 mi to ted fouká jako dřív na dvojku a na dvojku jako na 4
... akorát se to docela blbě vyndavá, v pozici akrobata ležet přes sedačku, hlavu na zemi, vysoukat ten třikrát "zlomenej" filtr, mohli to ty kluci japonský udělat trochu komfortnější

arcci
corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009
corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009
Re: kabinovej filtr
Mohl by nekdo prosim presneji popsat, jak se ten filtr vyndava - nasel jsem pod prihradkou spolujezdce takovy 4 cerny koliky, ktery sly vyndat, ale nepodarilo se mi udelat dalsi krok.arcci píše:tak jsem o víkendu vyfoukal a vyluxoval kabinovej filtr a musim říct, že je to znát, teď to fouká o poznání líp, všem co jste psali, že se vám mlží okna vřele doporučuji..., na 1 mi to ted fouká jako dřív na dvojku a na dvojku jako na 4 :)... akorát se to docela blbě vyndavá, v pozici akrobata ležet přes sedačku, hlavu na zemi, vysoukat ten třikrát "zlomenej" filtr, mohli to ty kluci japonský udělat trochu komfortnější
Diky
E10 bez klimy to nemají. Předpokládám tedy, že Corolly E11 = od roku 1997 by to mělo být montováno. Ale už jsme to tady řešili, někdo z kluků si tam dal do míst pod mřížku pod stěračemi, tam kde dochází k nasávání vzduchu nějaké sítko, alespoň proti větším nečistotám.
Ex - Coyota 93 1,3 sedan 4E-FE
Ex - Rudý October 1,9 Tdi 66kW
Jean Reno Megane kombi 2001 1,4
Služební Fabián 3 1,4Tdi 2015
Ex - Rudý October 1,9 Tdi 66kW
Jean Reno Megane kombi 2001 1,4
Služební Fabián 3 1,4Tdi 2015