Repro ve dveřích - yaris 2002
Repro ve dveřích - yaris 2002
Ahoj, potřeboval bych od vás poradit. Mám Yaris 2002 3dv a celou dobu jsem měl repro jenom ty dva 10" reproduktory v palubce. Už mi to bylo málo, tak jsem si koupil 13" repro FLI, které jsem chtěl namontovat do dveří. Pořídil jsem i redukce ze 4 děr na 3, které má Yaris a redukce na konektory, které jsou na přípravě ve dveřích. Jenže když jsem repro zapojil, tak nehrály. Zkoušel jsem repro dát místo těch "výškových" v palubce a hrajou. Ve dveřích tam ale prostě nejde žádný signál - zkoušel jsem to zkoušečkou. Nemáte někdo zkušenost, jak dosáhnout toho, aby byla příprava pro repro ve dveřích funkční? Nebo alespoň nějákou radu? Díky moc...začíná mi docela být líto investovaných peněz do reproduktorů, které mi jen leží doma :/...
No, takže už mám repro hotový. Problém byl někde mezi rádiem a tím rozbočovačem ve sloupku u dveří. Divný je, že v rádiu normálně kabel zapojený byl a vedl až do toho rozbočovače a otamtud dál do dveří. Každopádně stačilo natáhnout nový kabel mezi rozobočovačem a rádiem a repro hrajou perfektně. Dal jsem tam repro FLI Integrator 5 do dveří - musel jsem použít redukci ze 3 děr na 4, ta zároveň slouží i jako výšková redukce, aby se tam vešel reproduktor i stáhnuté okno (redukce byla určena původně na Opel Corsa, ale šlo to s ní parádně) a nahoru do palubky FLI Integrator 4. Je to paráda - můžu jen doporučit, hraje dobře i s originálním rádiem...