T23 - zadřený motor

vše ohledně modelové řady Celica
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Stanly píše:
Ahoj,takže už vím co s tím je.Zlámaný ojnice zdeformovaný písty klika,bouchlý čerpadlo,hlava v háji no prostě vše. Prasknul rozvodovej řemen kterej byl dělanej cca 30000 km zpátky a při těch 170 km/h se to komlpet vymlátilo. :x :x
Takže budu schánět komplet celý motor,kdyby někdo o nějakým věděl rád příjmu nabídky dík
pokud ti ho "udelali" jako tequillovi tak se nedivim..
Andrey
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrey »

Idaho píše:
Andrey píše:Tady maj na t23 prakticky vse

http://store.monkeywrenchracing.com/ind ... ath=42_183

Uplne novej blok 1zz motoru stoji i s shippingem 41 tisic.

Tezko rict jestli repasovanej blok pomuze od problemu s olejem.
ani náhodou - prosím nemystifikuj...
Procpak myslis ze jde o mystifikaci? Ta cena je 1785$ za kus + shipping cca 600$ coz neni cena ktera by neodpovidala.
Jeste tam napisu jak je to s shippingem presne
Ale kazdopadne pri prepoctu na dolar 17.5 czk je to 41 tisic.....

EDIT: Ted jsem tam volal shiping odpovida je to okolo 70 - 80 kg 600$. Byli velice vstricni
Naposledy upravil(a) Andrey dne úte 29.09.2009, 18:26, celkem upraveno 2 x.
votecc
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od votecc »

hmm ty stranky jsem neznal vypadaj super a prekvapuje me, ze za 41 tisic s shippingem muzu mit novy polomotor... Super, kazdopadne dobre to vedet !
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Andrey píše:
Idaho píše:

ani náhodou - prosím nemystifikuj...
Procpak myslis ze jde o mystifikaci? Ta cena je 1785$ za kus + shipping cca 600$ coz neni cena ktera by neodpovidala.
Jeste tam napisu jak je to s shippingem presne
Ale kazdopadne pri prepoctu na dolar 17.5 czk je to 41 tisic.....

EDIT: Ted jsem tam volal shiping odpovida je to okolo 70 - 80 kg 600$. Byli velice vstricni

..a kde máš clo? kde máš DPH ? Bum a jsi na 48-50tis ...
Stanly
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanly »

Amadeus píše:No ale i tak je to hustej masakr.Ale co se tam sakra stalo,když se nemůžou písty potkat s ventilama???Že lehli ojnice i klika??No toď otázka.
problém nastal,že praskla ojnice která se vzápětí dostala dolů do kliky kde se hned šprajcla.A v tý rychlosti se to vše pomlátilo.
Nicméně celda už opět jezdí.Koupil jsem bouranou v německu.Bohužel je to rok 2002,takže hlídání oleje mě čeká dál,ale musím uznat že zvuk motoru a jeho stav se nedá absolutně srovnat s tím mím původním.Měl ji 63 letý chlap a byl jediným majitelem,Motor má nejeto 103 tis. Tak doufám že už bude vše ok.
A kdyby někdo potřeboval nějaký díly není problém
krosta
Člen Týmu

zrcátko

Příspěvek od krosta »

nazdar,

potřeboval bych pravý zrcátko, dveře, blatník, a asi i práh, jestli by to bylo možný napiš cenu a nějak se domluvíme
fuufni
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuufni »

Ahoj kolegové...Stala se mi taková věc, tak se chci zeptat na radu a popřípadě nějaké informace. Mám Celicu T23, 1.8 VVt-i. Včera si takhle jedu a najednou slyším takové typické dieslové klepání a to ve fázi, kdy motor není ani v tahu a ani nebrzdí setrvačností. než jsem si toho všiml tak jsem stihl najet asi 50 km. Pak jsem to odstavil a volal kamarádovi, kterej mi řekl, že to bude asi ojnice a nějaké šály. Chtěl jsem se zeptat kolik stojí u tohodle auta oprava takovéhle závady popřípadě jestli se nevyplatí sehnat uplně nový motor. Děkuji všem předem za rady a informace....
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

pročti si téma do kterého přispíváš a odpoved najdeš. U techto vozu nebývá problém v ojnici ( až druhotne když se přidře nedostatkem oleje, každopádne to potom není jen ojnice... ).
zejdy
Manager Týmu

Příspěvek od zejdy »

fuufni píše:Ahoj kolegové...Stala se mi taková věc, tak se chci zeptat na radu a popřípadě nějaké informace. Mám Celicu T23, 1.8 VVt-i. Včera si takhle jedu a najednou slyším takové typické dieslové klepání a to ve fázi, kdy motor není ani v tahu a ani nebrzdí setrvačností. než jsem si toho všiml tak jsem stihl najet asi 50 km. Pak jsem to odstavil a volal kamarádovi, kterej mi řekl, že to bude asi ojnice a nějaké šály. Chtěl jsem se zeptat kolik stojí u tohodle auta oprava takovéhle závady popřípadě jestli se nevyplatí sehnat uplně nový motor. Děkuji všem předem za rady a informace....
Zkus se podívat sem http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... c&start=45,
já jsem to absolvoval letos na jaře. Pokud budeš něco potřebovat, ozvi se.
fuufni
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuufni »

Zejdy jsi zlatej... tak nějak jsem si udělal obrázek co ta oprava bude obnášet..Já hlavně musím zjistit co s tím ve skutečnosti je...hlavně mi stávají vlasy na hlavě z toho, že s tím klepáním jsem ujel asi 50 km....No po víkendu se pustím do shánění a zajišťování opravy..pokud si nebudu s něčím vědět rady tak se ti stopro ozvu. :-)
Odpovědět

Zpět na „Celica“