Užitečné doplňky pro AVENSIS
Nejsem přítelem nevratných změn jak v exterieru tak i v interieru vozu. Pokud tedy přídavné osvětlení na nárazník, tak jedině mimo obrys vozu (kvůli parkovacímu lišeji). Takže zespodu nárazníku LED světlo na držáku. Jak svítí ty mlhové nebo poziční nevím. Pořádně již svítí LED na denní svícení které by byly asi nejvhodnější (zapojit bez relé). Nechají se najít i docela vhodné.
taky nejsem přítelem nevratných změn,ale tady mi jde abych pri parkovani neudelal nejakou tu "lisej" ja tim ,ze poradne nevidim...jinak ty co sem dal na odkazu jsou celkem maly,tak premejslim jestli je nedat ze spodu narazniku,jak je takovej prouzek,uz neni lakovany,je to cerny plast...Mih píše:Nejsem přítelem nevratných změn jak v exterieru tak i v interieru vozu. Pokud tedy přídavné osvětlení na nárazník, tak jedině mimo obrys vozu (kvůli parkovacímu lišeji). Takže zespodu nárazníku LED světlo na držáku. Jak svítí ty mlhové nebo poziční nevím. Pořádně již svítí LED na denní svícení které by byly asi nejvhodnější (zapojit bez relé). Nechají se najít i docela vhodné.
Jirka - myslíš ale nevíš. Zeptej se na STK. Couvací světlo není povinné, pokud je na voze, tak mohou být jedno nebo dvě. Samozřejmě přes spínač zpátečky, další omezení je ve svítivosti v ose a mimo ni nahoru a do stran. To se ale prakticky neměří. Doporučují použití schválených svítidel pro couvací světla.
Pokud je použito jedno světlo, tak to je omezeno v umístění na zádi vozu obdobně jako denní světla vpředu.
Pokud je použito jedno světlo, tak to je omezeno v umístění na zádi vozu obdobně jako denní světla vpředu.
Pamatuji si moc dobře,že dřív nesmělo být na na vozidle instalována.Ale jak je to nyní na 100% nevím.Proto jsem psal,že myslím.popravdě se o to nezajmám.Na mém autě mi couvačka svítí dodstatečně.Mih píše:Jirka - myslíš ale nevíš. Zeptej se na STK. Couvací světlo není povinné, pokud je na voze, tak mohou být jedno nebo dvě. Samozřejmě přes spínač zpátečky, další omezení je ve svítivosti v ose a mimo ni nahoru a do stran. To se ale prakticky neměří. Doporučují použití schválených svítidel pro couvací světla.
Pro Mih.Připadá mi že se posmíváš nebo tě asi nechápu.Chtěl jsem jen upozornit na možný problém s instalací .
J.
Já to vzhledem k ceně vzdal a začal uvažovat o tomto:hudyss píše:Tak jak, nema uz nekdo dodelane nezavisle topeni?
http://www.toyota-tech.eu/legacy/Toy/ai ... CD-FTV.pdf
Ale ještě nevím na kolik to vyjde