DIY: Yaris2 vzduchovy filter kabiny
pěkný, dík za odkaz
když vidím jak je ta domácí výroba komplikovaná asi do toho nepůjdu
, v mojem yarisu je plastový šuplíček a do něj se dá ten filtr položit. Vkládám tam filtrační materiál rovně, neposkládaný. Logicky myslím, že ty varhánky akorát zvětší plochu, tudíž se špína víc rozloží do plochy, na průchodnost vzduchu má vliv spíš použitý materiál. Rovný se tedy musí měnit častěji..
Něco podobného jako je na obrázku skutečně, z japoonska dovezené, stojí třeba 1200 kč (tak to mám v nissanu), takže se tomu kutisltví ani nedivím

když vidím jak je ta domácí výroba komplikovaná asi do toho nepůjdu

Něco podobného jako je na obrázku skutečně, z japoonska dovezené, stojí třeba 1200 kč (tak to mám v nissanu), takže se tomu kutisltví ani nedivím

Ja jsem si na netu nasel podle rozmeru alternativu puvodne pro Renault Scenic 1. Ten je dokonce uhlikovy a pasuje v pohode. Cena 130 kacek plus postovne. Odkaz: http://www.nosice.com/kabinove-filtry/- ... 48786.html
Yarísek 1,0 2008, spotreba do 5l
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
promin ale mezi JPN a čínskýma filtrama není krom ceny jediný rozdíl ( jpn je stejne nevyrábí, vyrábí je v číne pro denso ) konkrétne u filtru vzduchu ( at kabina nebo vzducháč ) to neřeším, tak místo 25tis vymením po 20tis filtr za 1/3 cenymuco píše:No,keby to bolo aspoň z Japonska,nech to parom bere... ale nie Polland alebo nedajbože china