Pri výmene opotrebovaných zadných brzdových platničiek som zistil, že má veľkú vôlu celé brzdové uloženie. Preto mi mechanik odporučil vymeniť aj brzdový strmeň.
Chcem sa spýtať, či nemáte skúsenosti s nejakým internetovým obchodom , kde by som tento strmeň mohol za prijateľnú cenu kúpiť, nakoľko sa mi to nikde nepodarilo zohnať.
Ďakujem
Kotučové brzdy a brzdový strmeň
Kotučové brzdy a brzdový strmeň
Toyota Avensis T25, 2.0 D4D combi
Re: Kotučové brzdy a brzdový strmeň
kolik mas najeto?me se to nezda...jinak si myslim ze sezenes jen novy origo v toyote nebo starsi z vrakace...to budou palbyRasto73 píše:Pri výmene opotrebovaných zadných brzdových platničiek som zistil, že má veľkú vôlu celé brzdové uloženie. Preto mi mechanik odporučil vymeniť aj brzdový strmeň.
Chcem sa spýtať, či nemáte skúsenosti s nejakým internetovým obchodom , kde by som tento strmeň mohol za prijateľnú cenu kúpiť, nakoľko sa mi to nikde nepodarilo zohnať.
Ďakujem
- Clown Pennywise
- Člen Týmu
Mam uplne stejny problem. Najeto take 115t km. Zacalo to plechovym drncivym zvukem od leveho zadniho kola pri jizde na kostkach. Uz pri lehouckem seslapnuti brzdy vse prestalo. Pri kopnuti do kola to zarinci a pokud dam prst na trmen, tak to ztichne. Udajne je vyrezle ulozeni v trmenu a doporucuji vymenu trmenu + cepu (Toyota Emil Frey - Cerny Most). Cepy jsem na netu nasel, ale trmen pouze original u nich. Ten je za 3490,- na LZ a 2379,- bez DPH na PZ kolo.
Avensis kombi 2.0 D4D T25 1CD-FTV 2004