260 je do Prahy, ne? plus 60 PribramPorsacek píše:cca 260 km ale je to jen odhad .
Na ten stanek se fakt tesim .
Sraz TOYOTA klubu Květen 2006 - termin je pevny 20.5.2006
- 
				Komanche
- 
				Komanche
Chlapi je to super! Moc se na ten sraz tesim a na 100% jedu. Rad bych prizval i Yaris Club  ale potrebuju, aby jsme se dohodli na terminu. Bez terminu nejde dal nic resit. Pak muzem udelat nejakej plakat a oficialne to rozeslat na tuning servery a dat i do Tuning Magazinu
 ale potrebuju, aby jsme se dohodli na terminu. Bez terminu nejde dal nic resit. Pak muzem udelat nejakej plakat a oficialne to rozeslat na tuning servery a dat i do Tuning Magazinu  Co vy na to? Já jsem pro termín 20.5.2006.
 Co vy na to? Já jsem pro termín 20.5.2006.

ale potrebuju, aby jsme se dohodli na terminu. Bez terminu nejde dal nic resit. Pak muzem udelat nejakej plakat a oficialne to rozeslat na tuning servery a dat i do Tuning Magazinu
 ale potrebuju, aby jsme se dohodli na terminu. Bez terminu nejde dal nic resit. Pak muzem udelat nejakej plakat a oficialne to rozeslat na tuning servery a dat i do Tuning Magazinu  Co vy na to? Já jsem pro termín 20.5.2006.
 Co vy na to? Já jsem pro termín 20.5.2006.S těma tuning serverama a Magazinem to neni uplně blbej nápad, jenom se trošku bojim, aby tam nakonec nebylo víc ne-toyoťáků, než nás   Takový rozkravený 18ti letý ucha s bavorákama, Golfama apod., co by tam lítaly jak hovada, to by se asi líbilo málokomu.
 Takový rozkravený 18ti letý ucha s bavorákama, Golfama apod., co by tam lítaly jak hovada, to by se asi líbilo málokomu.
PS- Snad by pomohlo zvýhodnění vstupnýho pro Toyoty 

Takový rozkravený 18ti letý ucha s bavorákama, Golfama apod., co by tam lítaly jak hovada, to by se asi líbilo málokomu.
 Takový rozkravený 18ti letý ucha s bavorákama, Golfama apod., co by tam lítaly jak hovada, to by se asi líbilo málokomu.PS- Snad by pomohlo zvýhodnění vstupnýho pro Toyoty

Ford Focus ST (2006) - 2015-????
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011

ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
UPDATE 19.1.
Veškeré updaty pudu psát na začátek prvního příspěvku, pro snadnější orientaci.

- 
				Komanche
super!BRunner píše:UPDATE 19.1.

- 
				Celica2.0GTI
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:

konečně bude sraz doufám že se nás tam sejde co nejvíc, plánoval jsem že by se něco takového udělalo a jak vidím myslí na to více lidí paráda
 konečně bude sraz doufám že se nás tam sejde co nejvíc, plánoval jsem že by se něco takového udělalo a jak vidím myslí na to více lidí paráda