tak jak bylo na sraze v třinci?já se ráno v sobotu probral a viděl jsem že chčije takže to bylo pro mě bohužel pasé a nejel jsem, hold bílá kůže se hned zašpiní a bílé koberečky jak by smet a než bych tam dojel tak je to zvenku i zevnitř jak prase a pak to čistit tak jsem vynechal ale pokecáme na jiném sraze, jsi to ty co má ten motor tak kulturně do hnědooranžové barvy a na bocích ty bílé blesky nebo něco takového ne?Amadeus píše:Jj,zítra je no,je to masters of tuning 3.Záleží jak kdy,ale celkem zajímavá akce.Každopádně já se tam zajedu podívat.Pokud můžeš tak se přijed podívat.Začíná to v 7:00 a sprinty budou od 9:00 tuším,ale já se těším hlavně na sprinty moto.To by mohlo být celkem zajímavé.Tak pokud dorazíš tak se kě mě hlas.Zatím zdarec.
OSTRAVA A OKOLÍ
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Toyota Corolla E11 Compact
Lexus LS 400 V8 - prodáno
Toyota Starlet - prodáno
LEXUS IS 200 r.03 - prodáno
LEXUS IS 250 2007 full
Toyota Starlet - prodáno
LEXUS IS 250 2007 full
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
tak to Kubajzz uz tam taky bude mit milionek ne?
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ale odbíháme od tématu - co teda ten Toyota sraz Ostravsko,Opavsko a okolí? viděl bych to někdy koncem září začátek října v sobotu nebo v neděli třeba na Hlučíně na štěrkovně
Toyota Starlet - prodáno
LEXUS IS 250 2007 full
Toyota Starlet - prodáno
LEXUS IS 250 2007 full
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak k tomuto topicu sem se dostal teprve dnes, tudiž můžu i já přispět do diskuze.
Pokud by šlo o sraz a program, sem schopen zajistit hudební aparaturu bar a další věci
aparatura viz odkaz :
http://freemode.rajce.idnes.cz/Czarotek ... MG0051.JPG
- to by ale musel být program aspon skoro do rána a být to domluvené někde kde by se dalo vybrat, aspoň symbolické vstupné ať do toho nenavalím x love jen tak(záleží samozřejmně na okolnostech), vlastně by to šlo pojmout jako první ročník ňákého většího srazu, ale to by záleželo na lidech a širší spolupráci mezi náma, a určo majitelem příslušného pozemku kůli místnímu obecnímu úřadu, který takovým akcím moc nepřeje ps do jara času .....
Pokud by šlo o sraz a program, sem schopen zajistit hudební aparaturu bar a další věci
aparatura viz odkaz :
http://freemode.rajce.idnes.cz/Czarotek ... MG0051.JPG
- to by ale musel být program aspon skoro do rána a být to domluvené někde kde by se dalo vybrat, aspoň symbolické vstupné ať do toho nenavalím x love jen tak(záleží samozřejmně na okolnostech), vlastně by to šlo pojmout jako první ročník ňákého většího srazu, ale to by záleželo na lidech a širší spolupráci mezi náma, a určo majitelem příslušného pozemku kůli místnímu obecnímu úřadu, který takovým akcím moc nepřeje ps do jara času .....
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
7a-Fe
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
na takovou akci jak psal tekiler je už letos pozdě si myslím,to chce delší čas na přípravu to tak na jaro. Co ten malý sobotní sraz u shopping parku v Ostravě teda jak tady někdo psal?
Toyota Starlet - prodáno
LEXUS IS 250 2007 full
Toyota Starlet - prodáno
LEXUS IS 250 2007 full