no ale víš co těžkej zadek to by měli být odpichy s hrabáním ne jak u báva že stojíš a hrabeš, no a spíš mě to zajímá protože to "chrrrr"Jakuza píše:to bud rad, ze nehrabes..je to efektivnejsi nez prohrabat start..
nevim asi nějakou obyčejnou F1 Racing a stála 7 tisic u ziteca, je dobra ve vysokych točkach to dava vcelku bomby a musis to držet vice v otačkach jinak jako normalmarcelus píše:kolik si dal za keramickou spojku a od jaký firmy je?já mám seriovou-nipparts a při hrubějších rozjezdech mě to vobčas krásně zasmrdí-prostě se pálí-dneska už bych si taky chtěl koupit nějakou lepší, ale nechci si na to brát hypotéku...
no jo ale když dám já moc tak chrčím a neletím,nedovolí mi to rozjet se z více jak odhadem 4500rpmMarcusZ píše:myslím si, že tohle se s keramikou normální... kamarád má na svém Caterhamu CSR200 taky keramiku a aby auto co má 525kg a 220 koní prohráblo nebo aspoň vystřelilo s maximální razancí musíš vytočit přes 5000 otáček aspoň, jinak otáčky jakmile pustíš spojku spadnou, spojka pořádně zasmrdí a nečo v ní zachrčí přesně jak popisuješ a start je k ničemu:)
ne to nelibor12 píše:Počkej,takže ty jsi použil sériový přítlak s kovokeramikou? Tak to bych řekl že je horší kombinace jak oem. Jinak samo,tuhost pedálů určuje přítlak. Ta Dokyho exedy !1 je pořád volná. Chce za ní 3000. Jinak kovokeramika zná akorát dva stavy on off. Nic mezi. By mě trefilo když musím jet ve městě nebo popojíždět v koloně. To bych si vždycky nafackovalza to že jsem ji dal na auto k dennímu používání.