rada ohledně zámků centrálu atd.

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
BEnY23
Člen Týmu

rada ohledně zámků centrálu atd.

Příspěvek od BEnY23 »

Čau,
ukradli mi batoh kde sem měl klíče od auta, bohužel i techničák a spoustu dopisů s adresama (řešil sem zrovna něco ohledně auta). Takže ted potrebuju auto nejak zabezpečit. Chci se zeptat jestli je možné prohodit si zámky s jinou toyotou já mám Corollu combi 1,6 r.v. 98 a rodiče tutéž ale hatchback. Zámek kufru je jinej, ale ten bych nechal v obou případech zaslepit. Musím vyměnit i spínací skříňku, ale nevím jestli je to možne kvůli imobilizéru prý je možná napojen až na řídíci jednotku. Další dotaz je jak to je s dálkovým ovládáním já ho mám resp. měl sem :) a naši ne, chci si koupit alarm s imobilizérem a dálkou ale nevím jak zablokovat dálkové ovládání které mi bylo ukradené. Díky za rady snad někdo pomůže...
Palos
Manager Týmu

Re: rada ohledně zámků centrálu atd.

Příspěvek od Palos »

BEnY23 píše: chci si koupit alarm s imobilizérem a dálkou ale nevím jak zablokovat dálkové ovládání které mi bylo ukradené.
Musis odpojit(vymontovat) jednotku s antenou ktera prijima signal, ta se nachazi za spolujezdcovym kastlikem(takova hneda krabicka uplne napravo) po odpojeni ti bude nadale fungovat central na dverich jen ne na dalku.
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm
Odpovědět

Zpět na „Corolla“