Nechat si dovezt nebo hledat v bazaru?

vše ohledně modelové řady Avensis
petrumr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrumr »

to zajdi do lesingovky a at ti dají rozvrh ceny a do banky kolik zaplatíš za uver+pojistění a srovnej to a dej si pozor na odkupní cenu u lesingu.Japonci se moc nekradou a dávat třeba 15 000 za rok za starý auto?Já mám jen uvěr od čs.
toyota corolla 4E FE 65kW
Jospo
Člen Týmu

Příspěvek od Jospo »

Dotaz pro Toyotare z Brna a okoli:
jakou povest maji tito prodejci? Byli jste spokojeni?
- Hukr
- C-K Toyota
- LWG Plus
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

nazdar,
služeb Hukra jsem nikdy nevyužil, od kamaráda vím, že na starší auta mají nebo měli celkem příjemné ceny za servis.
s C+K jsem byl spokojený, co se týká služeb a jednání, asi jednou z osmi případů. Možná jsem náročnej, ale nelíbí se mi tam.
LWG plus je solidní servis se zázemím a dobrými cenami za ND, jezdím tam.
Pokud nemají volný termín v LWG tak využívám služeb společnosti Power Service, která se taky zabývá vozy Toyota, nemají sice takové prostředí jako ostatní servisy, ale umějí udělat celkem hodně práce.
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

ja som doviezol pred 2 týždnami celicu s DE a je to v pohode a s papiermi a zo značkami ma to vinde o hodne ale hodne menej ako na SK,a v takom perfektnom stave u nas asi ani nieje.Po prvej majitelke,servisna knižka,117000km,ako nove zvonku aj zvnutra.A ak si to chceš dať niekomu doviezť,tak chod s nim aby si videl čo kupuješ,lebo jemu sa to može zdať dobre a tebe nie.Tod moj nazor
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Proto je dulezite, aby handlíř měl vždy vyšší nároky než zákazník :wink:
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
saab
Věčnej rejpal

Příspěvek od saab »

Eurocar nakupuje auta v Německu tak, že se koukne na www.mobile.de, tam najde dle požadavků auto a pak ti předloží nabídku, která je rovna ceně v Eurech x 30 + cca 40.000,- Kč za veškeré formality s přihlášením, dovoz a zisk.

Já jezdil kdysi do Hukra a teď jezdím raději do C+K. Moc jsem se servisem v Hukru nebyl spokojen, byli to sice jen detaily, ale i tak. Navíc jsem zjistil, že originál ND jsou v C+K levnější, původně to bylo naopak. Přístup v C+K se mi zdá lepší, např. začali mi pískat brzdy (myslel jsem, že jsou to ty plíšky), tak jsem tam zavolal zajistil si nové destičky (měli je skladem), přivezl jsem jim auto. Za chvíli mi volali, že destičky jsou na 90%, takže je škoda je měnit a že to pískání bylo jen díky nečistotám, takže mi jen vyčistili a rozhýbali brzdy.

Kup auto na úvěr, je to lepší než leasing, protože při leasingu nejsi majitelem auta, ale jen nájemcem, takže když najdeš nějakou vadu, tak ji pak musí u prodejce uplatňovat leasingovka a ne ty. No a když to bude nějaká "prkotina", tak se na tebe může leasingovka vykašlat. Při koupi auta na úvěr jsi okamžitě jeho majitelem a můžeš si s ním dělat co chceš, tedy můžeš ho klidně i prodat, což u leasingu můžeš jen se souhlasem leasingovky.
Avensis Combi 2.0 D-4D 85kW (11/2004)
Obrázek
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: papírování při dovozu

Příspěvek od Petr »

Mesky píše:
Jospo píše:Dik za info,
zkusim se pro zacatek porozhlednout u prodejcu Toyot, tam bych mohl treba natrefit na neco ve slusnem stavu s dobrym puvodem. Jeste zvazuju, jestli si nepriplatit za rocnik 2000-2001, to uz by melo mit motor s VVT-i ne? Snad by se tak za 190-200t dalo neco sehnat.

Jinak znamy ma dodavku s privesem, takze by nebyl problem si i neco dovezt z Nemec, ale je s tim asi hafo papirovani, ze?
Papírování není vůbec žádný!!! Koupíš auto v D, přejedeš přes hranice, tam ukážeš jen doklad o koupi (jako žes to někde neukradl). V Čechách si necháš udělat STK + Emise při dovozu a na dopravním inspektorátu ti daj techničák a SPZ. Když budeš mít štěstí a na inspektorátu budou rychlý, tak se to dá stihnout za 1 den. A cena za tohle všechno cca 4.500 - 5.000.
a jak to převez přes hranice vždyt to tam musí být odhlašený a nemáš značky to ti daj převozní to mě zajímá do budoucna taky uvažuji o koupi avensisu ale D4-D rok 2000 neco kolem 200000kč tak mi to trochu popiš na email petet.h@seznam.cz
jestli s tím máš zkušenosti tak sem s nimi dík
saab
Věčnej rejpal

Dovoz auta

Příspěvek od saab »

Avensis Combi 2.0 D-4D 85kW (11/2004)
Obrázek
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Upřímně, dobrodruhy tohoto ražení obdivuju (neni to ironie, ale fakt) :roll:
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
totalcrash
Člen Týmu

Příspěvek od totalcrash »

Mam lepší variantu ozvy se až budeš mít něco vybranýho a já tam s tebou pro to zajedu tam si vybereš koupíš si co chceš a jediný co budu chtít zaplatit je cestu pokud neumíš německy tak za 2500,- ti seženu holčinu co mi za tuhle cenu pomohla koupit mojí avensis ale vybírej pečlivě protože spousta těch inzerátů na mobile.de neodpovídají skutečnosti já měl vybraný paseo a když sem tam dorazil byl sem nemile překvapenej jak moc neseděli papíry a v jakym stavu auto vůbec bylo. ale pokud máš 140000,- tak v tom nevidim žádnej problém za ty prachy sou tam moc pěkný auta. Moje višlo na 2780,- euro i se značkama, původně za 3120,- ale uhádal sem to. Jediný co musim spravyt je alternátor trochu hučí jinak to má najeto 119000 a jak mi řekly na stk že sem sehnal fakt luxus stav. qkc@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Avensis“