KotoučexBubny
Ten sráč co tam stříkaj je většinou lithiová vazelína a sám na to nic lepšího neznám.
Bubny mám na stříbrno, protože se mi nechtělo vyhazovat za 2 plechovky barvy. A co si o tom kdo myslí je mi ukradený, mě se to líbí a tuzér nejsem aby mi na tom záleželo
Jo a jinak já když natíral bubny, tak obyč štětkou a obrousil sem je sundaný takovým tím drátěným nástavcem na flexce, ale tak hladký jak jimmy už je nemám, už mají svoje roky. Ty budou beztak fungl ne?
Bubny mám na stříbrno, protože se mi nechtělo vyhazovat za 2 plechovky barvy. A co si o tom kdo myslí je mi ukradený, mě se to líbí a tuzér nejsem aby mi na tom záleželo
Jo a jinak já když natíral bubny, tak obyč štětkou a obrousil sem je sundaný takovým tím drátěným nástavcem na flexce, ale tak hladký jak jimmy už je nemám, už mají svoje roky. Ty budou beztak fungl ne?
Holomek!
Dosedací plochu myslím tu mezi nábojem a bubnem (ev. kotoučem). Na to v servisech zásadně serou a tam se můžou vyskytnout největší problémy. Pak ti vibrují brzdy a ty nevíš proč.
Samotný ráfek už tak kritický není, i když i tam je to dobré držet v rovině.
Celé je nejlepší to po osazení změřit setinkovým měřákem s budíčkem. To se pak člověk někdy diví
Samotný ráfek už tak kritický není, i když i tam je to dobré držet v rovině.
Celé je nejlepší to po osazení změřit setinkovým měřákem s budíčkem. To se pak člověk někdy diví
Hammerit. Ja som dával čierny kladivkový. Výsledok po obrúsení šmirglovým kotúčom veľmi uspokojivý. Čo som robil malý prieskum tak sa tá farba na bubny a strmene osvedčila. Samotné natieranie je zo štetkou na chviľku. Demontáž a brúsenie je to náročnejšie na celej operácii.Marty píše:To sem se toho dověděltak já koupím nějakej sprej na brzdiče...
Natírat štětcem se mi to moc nechce.
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já mám vzadu bubny, mluvíš asi o bubnech. Já mluvil o předních, kde mám kotoučovky, že nebudu rozebírat třmen a lakovat mimo. No, zkusím se dnes stavit v hornbachu a koupit ty barvičky, třeba se na to o víkendu mrknusaboter píše:Kotúče si daj dole. Sú len nasunuté. (Ručka povolená pochopitelne.)Marty píše:OK, tak to holt natřu. Aspoň to nezaseru tam kde nemám (platí pro kotouče vpředu, to demontovat nehodlám).
Čím odmašťovat? líh, ředidlo, nebo snad vodu s jarem?