jak nasříkat nárazník???
- martin-red-corolla
- Člen Týmu
jak nasříkat nárazník???
Toyoťáci nevíte jaký je postup na opravu nárazníku,mám e9 a nárazník bych chtěl dát aspoň trochu do pucu,jenže nevím jak.Jak odstranit starý nátěr z plastového nárazníku,jak udělat podklad(četl sem něco o tmelech a plničích),ale každý psal něco jiného,tak jestli by jste nemohli poradit jaký je postup.díky moc za odpovědi
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Podklad obrousit nebo odstraňovac nátěru až na plast. Potom základ na plasty,ten vytvoří přechodovy můstek mezi plastem a vrchním lakem. Plnic,ne dvousložku,3-4 vrstvy,vše do hladka vybrousit,potom vrchní barva opět alespoň 2-3vrstvy opět brousit a finálne lak opět 2vrstvy,brousit a lestit. Tam kde Ti budou míchat odstín řekni že s tím chces stříkat plast. Dají do toho speciální složku která zamezí úplnému vytvrzení barvy a získá částečnou elasticitu právě kvůli tomu že je použita na měkký podklad. Ale pokud jsi to nikdy nedělal tak to raději někomu zadej.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
presne tak neni to jednoduche , sam uz jsem nekolikrat bojoval s barvami a podklady , ne pokazdy se pohodnou ac by meli a tak dale, to si clovek akorat pridelava praci a stoji ho to ve vysledku jako kdyby to dal do lakovny , jinak co jsme lakovali bratrovo auto tak jsme to jen zbrousily na podklad - strikly epoxidovym zakladem , zbrousily a pote nastrikaly lakem a drzi to paradne , ten epoxid bych rekl ze je spise na kov, ale nic na nej nema - zbrousi se krasne dohladka a nemusi se pouzivat fillery a plnice - ktere ac jsem pouzival kvalitni 4CR a lak na to, tak mi to vsechno po roce popraskalo
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jj presne jak rikaj kluci.
fakt to chce poradne odmastit, a kvalitni zaklad na plasty, jinak dopadnes jako ja
ze to tam nedrzi a na ten podklad taky bacha.
fakt to chce poradne odmastit, a kvalitni zaklad na plasty, jinak dopadnes jako ja

-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D